hirdetés
hirdetés

Top Cégek küzdelme Telkiben

A GLOBALL Football Park Sporthotel és Magyarország egyik vezető gazdasági lapja a Figyelő közös szervezésében kerül megrendezésre ebben az esztendőben a GLOBALL – Figyelő Top200 Business Cup rendezvénysorozat.

hirdetés

Az hagyományteremtő esemény egy meghívásos kispályás futballtornát és egy kiemelt jótékonysági társadalmi eseményt takar. A futball torna helyszíne akár csak a Magyar Turizmus Labdarúgó Kupa esetében a GLOBALL Football Park és Sporthotel. A meghívásos torna részt vevőit tekintve a Figyelő gondozásában megjelenő Figyelő Top200 listájára épül, így Magyarország legmeghatározóbb nagyvállalatai kerültek meghívásra, és küzdenek meg egymással majd a pályán is. A futball torna első selejtező csoportja május 06.-án kezdi meg a mérkőzéseket, és azt követően május 12.-én és 26.-án kerül sor a következő csoportok küzdelmeire. A továbbjutók június 07.-én mérkőznek meg a megtisztelő vándorserlegért és az értékes ajándékokért szintén Telkiben. A foci mellett egész napos kísérő programokkal várják nem csak a csapatokat, hanem a cég szurkolóit, családtagokat is, így garantáltan tartalmas és kellemes időtöltés lesz ez minden részt vevőnek. A torna rangját mi sem demonstrálja jobban, mint hogy a az esemény fővédnöke, Dr Csányi Sándor az MLSZ elnöke. A megfelelő szakmai lebonyolításra pedig a szakmai védnök, vagyis Egervári Sándor szövetségi kapitány úr szerepe a garancia. A futball torna végeztével az esemény egy nagyszabású jótékonysági estéllyel zárul a Kempinski Hotel Corvinusban, a részt vevő vállalatok első számú vezetői és számos díszvendég részvételével. Az est középpontjában a jótékonyság áll majd, hiszen az egész torna nevezési díjának meghatározó része az SOS Gyermekfalvak Magyarországi Alapítványának kerül felajánlásra. „ Április 20.-án zárult le a nevezési határidő, és legnagyobb örömünkre a hazai legmeghatározóbb vállaltok közül 100 küzd majd meg Telkiben egymással, ami a kezdeményezés sikerét is jól mutatja rögtön az első alkalommal már. A nagy számú nevező vállalatnak köszönhetően jelentős összeggel tudjuk támogatni az SOS Gyermekfalvak Magyarországi alapítványát. A turisztikai szakmát a Danubius Hotels Group és a Magyar Turizmus Zrt. és a Turisztikai Managerek Szövetsége képviseli majd.”- tájékoztatta szerkesztőségünket Polgár András a házigazda és szervező Globall Football Park & Sporthotel szálloda igazgatója. Az eseménnyel kapcsolatos egyéb információk és a csoportbeosztások a www.business-cup.hu oldalon érhetőek el.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk