hirdetés
hirdetés

Túlfoglalás van az első minszki járatokra

A Belavia belorusz nemzeti légitársaság Minszk-Budapest-Belgrád járatának 2013. szeptember 19-ei nyitásához időzítve szeptember 3-án a minszki Belavia központi irodájában turisztikai workshopot tartottak.

hirdetés

A rendezvényt a Minszki Magyar Nagykövetség, a Magyar Turizmus Zrt. moszkvai képviselete, valamint Szerbia turisztikai hivatala szervezte, közölte lapunkkal az MT Zrt.

A délelőtti sajtótájékoztatóra mintegy 40 újságíró látogatott el, ahol Sziklavári Vilmos nagykövet, Sztojan Jevtics szerb nagykövet, Anatolij Guszarov, a Belavia igazgatója és Igor Cserginec igazgató-helyettes, Fábián Sándor, a Magyar Turizmus Zrt. képviselője, valamint a szerb állami turisztikai iroda munkatársa tartottak előadást a járatnyitás jelentőségéről.

Hatalmas érdeklődés mutatkozott a helyi turisztikai irodák részéről is a délutáni workshop-on, amely Fábián Sándor, illetve Olga Stojanovics, a Szerb Turisztikai Iroda munkatársának prezentációjával vette kezdetét. Magyarország mint turisztikai desztináció iránt kifejezetten nagy volt az érdeklődés. A bemutatkozásokat követően országonként 3-3 turisztikai cég tartott előadást, magyar részről a Robinson Tours, az 1000 Út, valamint a Danubius Hotels.

A rendezvény tapasztalatai rendkívül jók: az első járatokra máris túlfoglalás van, ezért a tervezett 50 fő befogadású géphez képest várhatóan nagyobb kapacitású gépeket fognak indítani.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk