Új csillag Hévíz egén: megnyílt a Bonvital Hotel

Szerdán átadták Hévíz legújabb szállodáját, a négycsillag superior Bonvital Wellness & Gastro Hotelt, amely a Tófürdő közvetlen közelében várja a vendégeket. Az idén tíz éves Accent Hotels lánc 17. hazai szállodája nem adja alább a prémium kategóriánál, a gasztronómia, a wellness és a gyógyászat területére fókuszáló szolgáltatásaival pedig ideális választás a kikapcsolódni vágyó pároknak, de még a négylábúaknak is.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Exkluzív spa részleg, a modern gasztronómiát képviselő bisztró és a világ legnagyobb természetes termáltava – többek között ezzel is büszkélkedhet a frissen átadott hévízi Bonvital Wellness & Gastro Hotel. A tízedik születésnapját ünneplő Accent Hotels lánc 17. szállodája összesen kilencven szobával várja a vendégeket, vagyis inkább a kisebb méretű, intim hangulatú hévízi hotelek közé tartozik. Ezért is lehet ideális választás elsősorban a párok számára, ugyanakkor modern bisztrójából leválasztható, jól felszerelt különtermével tökéletes helyszín kisebb rendezvények és meetingek lebonyolítására is.

Kovács Nikoletta hoteligazgató megnyitó beszédében elmondta, hogy egy hosszú, másfél éves építkezési időszak áll mögöttük, most viszont egy következő feladat elé néznek, még pedig hogy Hévíz vezető szállodájává tegyék a Bonvitalt. „Adott a tulajdonosi kör, az üzemeltetés szakértelme, mindehhez pedig egy kiválóan felkészült személyzetet is sikerült összeválogatnunk. Jó csillagzat alatt születtünk” – mutatott rá. Az igazgató szerint mindez garancia lehet arra, hogy a Bonvital Hévíz meghatározó szállodája legyen.

Papp Gábor, Hévíz polgármestere arról beszélt, hogy a város örül az új szállodának, hiszen az egyúttal több vendégéjszakát és növekvő idegenforgalmi adóbevételt is jelent. „Szerintem helyes a hévízi hoteltulajdonosok felfogása, amely szerint örülni kell a konkurenciának. Mi is abban vagyunk érdekeltek, hogy nagyobb legyen a verseny” – jegyezte meg. Hozzátette, hogy mivel Hévíz városként a napokban ünnepli a 25 éves születésnapját, egy szálloda átadójánál jobb ajándékot nem is kívánhatott volna magának a település.

A négycsillagos, prémium kategóriás Bonvital főleg a wellness-szolgáltatások terén nyújt kiemelkedőt, de ezek mellett prevenciós és rekreációs funkciókkal is bír. Rendelkezik például saját sóbarlanggal, amely kiváló megelőző kezelést jelent a légzőszervi panaszokkal küzdőknek. A hotel szolgáltatásai között a beauty és fitness lehetőségek is megtalálhatók, a kínálat egyik különlegessége az ún. hydrorider, amely egy speciális víz alatti bicikli fizikoterápiás célokra, de személyi edzésekre is használható. A Bonvital menedzsmentje arról is gondoskodott, hogy a mozgásra vágyók impozáns környezetben tudjanak felfrissülni: a modern design szerint épített medencetérből és a jakuzziból rálátás nyílik a hévízi sétálóutcára. A testmozgás fáradalmain végül a pihenőtérben lehet átlendülni, amelyet a 30 és 40 Celsius-fok közötti hőmérsékletre felmelegített tepidárium (a szauna egyik fajtája) tesz különlegessé.

A szálloda „Brix Bistro” névre keresztelt a la carte éttermét is megéri kipróbálni, már csak azért is, mert a fő specialitása, hogy helyi termelőktől származó élelmiszerekből dolgozik, amit kávé- és koktélkülönlegességek széles kínálatával koronáz meg. A gazdag gasztronómiai választékhoz természetesen széles borlap is dukál, azt pedig, hogy mit is tud a Brix a szálloda vendégein túl bárki próbára teheti.

Apropó, vendégek: a Bonvitalban nem csak mi érezhetjük remekül magukat, hanem a négylábú családtagjaink is, hiszen a hotel 80 jól felszerelt szobája és további 10 exkluzív lakosztálya erre az igényre is maximálisan felkészült.

A Bonvital tehát a gasztronómia, a wellness és a gyógyászat harmonikus kombinációjával egyedi színfoltként jelenik meg Hévíz szálláshely-kínálatában. A hotel három pillére, úgy mint a különleges kulináris élmények, a prémium minőségű szolgáltatások és a vendégközpontú gondolkodás garancia rá, hogy az ide látogatóknak valóságos varázslatban lesz része.

Forrás: Vendég & Hotel


Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet!

Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet! 

Jó hír a vállalkozó kedvű, városukat szerető budapestieknek: 2024-ben ismét lesz Budapest Tuning ötletpályázat!
Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick

Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick 

A PICK tavaszi kampánya arra buzdítja az embereket, hogy mozduljanak ki a négy fal közül
Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart gondjait

Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart gondjait 

A fővárosi önkormányzat kitiltaná a hajók nagy részét a pesti rakpartról.
Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen

Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen 

Új zenei és művészeti fesztivállal bővül a Szabadtéri Néprajzi Múzeum programkínálata.
Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival

Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival 

A Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatérnek a magyar utakra.
Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák

Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák 

Túraútvonal-szerű kiállításon tekinthetők meg Burger Barna az Országos Kéktúrán készült fotográfiái a Természettudományi Múzeumban
Sok munkavállaló ragaszkodik az otthoni munkavégzéshez

Sok munkavállaló ragaszkodik az otthoni munkavégzéshez 

A nagyobb rugalmasságra már a pandémia idején is volt igény.
Kertek a turizmusban,  turizmus a kertekben

Kertek a turizmusban, turizmus a kertekben 

Kétnapos, "Kertörökség a turizmusban" címmel konferencia vette kezdetét szerdán, a Petőfi Irodalmi Múzeumban.
Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat

Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat 

Több mint 80 kerékpárosbarát szolgáltató készül akcióval hétvégén a Föld napjára. 
Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került

Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került 

Az Év Tájházvezetője elismerést és a Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Szövetsége életműdíjat adták át Szentendrén, a Skanzenben.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.