hirdetés
hirdetés

Új járatot indít Prágába a China Airlines

A bécsi és római járatok újra indítását követően, közvetlen járat indul Tajpejból Prágába, a legmodernebb Airbus 350-sel, július 18-tól, heti két alkalommal.  Prága lesz a hatodik új európai célállomás, Frankfurt, Amszterdam, London, Róma és Bécs után – hallottuk a China Airlines szerdai tájékoztatóján.

hirdetés

A magyar utazók számára fontos kiemelni Bécset. Akik személygépkocsival érkeznek a császárvárosba, kedvezményes áron parkolhatnak a Vienna International Airport által üzemeltett parkolókban – tudtuk meg Joachim Traunertől, a China Airlines bécsi sales és marketing vezetőjétől. De persze sokan Flixbusszal érkeznek majd.

Egyre fontosabb piac Kelet- és Közép-Európa

Régiónk jelentős potenciállal rendelkező piacot jelent a légitársaság számára, amint azt többmódon is hangsúlyozták. A verseny élén akarnak maradni az átszállási piacon, távolabbi célállomások felé is.

A China Airlines a világ egyik legnagyobb légitársasága, több mint napi 16700 járatot indítanak, 179 ország 1057 célállomására. Negyven járatuk repül naponta Japánba, e célállomást illetően különösen kiemelkedők. A legjobbak között vannak a légiközlekedési ágazatban a környezetvédelem, az öko-hatékonyság, az éghajlatvédelmi stratégia, valamint a hulladékgazdálkodás terén.

Joachim Trauner ezután bemutatta a megújult légiflottát, kiemelve a legmodernebb fejlesztéseket és szolgáltatásokat. Nemcsak a business class utasainak nyújtanak extra előnyöket, hanem a turistaosztályon is, például azzal, hogy két, egyenként 23 kilós bőröndöt lehet feladni felár nélkül, a kis kézi poggyász mellett.

Depositphotos
Depositphotos

Kedvezményes ott tartózkodás a fiataloknak

A két ország között megkötött megállapodás lehetővé teszi, hogy évenként száz, 18 és 35 év közötti magyar fiatal utazhat egyéves ott tartózkodói vízummal Tajvanra. Ehhez a China Airlines magyarországi képviselete kedvezményes árú repülőjegyeket kínál. További tájékoztatást e lehetőségről Tajvan magyarországi nagykövetségén lehet kapni. A fiatal korosztálynak és a diákoknak más kedvezményeket is kínálnak.

Több évi szünetet követően a Tajvani Turisztikai Hivatal ismét félnapos ingyenes városnézést kínál a tranzitutasoknak Tajpejben, hogy ezzel is kedvet csináljanak a helyi nevezetességek későbbi megtekintésre, illetve a hosszabb idejű ott tartózkodásra. Az ingyenes félnapos túrákon azok a tranzitutasok vehetnek részt, akiknek 7-24 órát kell várakozniuk csatlakozásuk előtt, és érvényes vízummal rendelkeznek, vagy olyan államokból érkeznek, ahonnan nem kell vízum, ilyen Magyarország is.

Kultúra, természet, gasztronómia

A Tajvani Turisztikai Hivatal reméli, hogy ez a kampány lehetőséget ad arra, hogy az útra kelők belekóstoljanak a távoli ország világába és fő úti célként válasszák azt. A túrák főbb tematikái: a kultúra, a természet és a gasztronómia.

A légitársaság nagy jelentőséget tulajdonít az utazási irodákkal való együttműködésnek, ezért is hívott meg a Szamos Kossuth Lajos téri üzletében rendezett, az Avitation GSA által szervezett eseményre utazási irodás turisztikai szakembereket, azzal a céllal, hogy új programokat kínálhassanak a magyar utasoknak.

Elek Lenke

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk