hirdetés

Új szállodaigazgató a budapesti The Ritz-Carlton élén

Nicolas A. Kipper személyében új szállodaigazgatót neveztek ki a budapesti The Ritz-Carlton hotel élére.

hirdetés

A szakember feladata a The Ritz-Carlton márka magyarországi erősítése mellett az lesz, hogy a hotellánc budapesti szállodáját első számú választássá tegye mindazok számára, akik üzleti ügyben vagy pihenés céljából érkeznek a fővárosba, a tökéletes központi találkozóhelyet keresik Budapest szívében, és emellett a legszínvonalasabb szolgáltatásokra vágynak.

Nicolas A. Kipper
Nicolas A. Kipper
A francia származású szakember 25 évnyi szállodaipari tapasztalattal rendelkezik. Pályafutása során számos kontinensen és helyszínen megfordult, többek között Oroszországban, Marokkóban, Lengyelországban, Törökországban, Mexikóban, Egyiptomban és Szerbiában. Mielőtt csatlakozott a The Ritz-Carltonhoz, piacvezető szállodaláncoknál dolgozott, legutóbb például a londoni Marriott Park Lane hotel szállodaigazgatójaként.

„Nagy büszkeséggel tölt el, hogy csatlakozhatok a budapesti The Ritz-Carlton Hölgyeihez és Uraihoz, és izgatottan várom, hogy hozzájárulhassak a szálloda sikereihez ebben a gyönyörű városban. Budapest az egyik legvendégszeretőbb város, ahol eddig jártam, és úgy gondolom, hogy az első magyarországi The Ritz-Carlton szálloda amellett, hogy turisztikai szempontból frekventált elhelyezkedése miatt hotelláncunk rendkívül értékes tagja, ahhoz is hozzájárulhat, hogy még vonzóbb célállomássá tegye a magyar fővárost az ide látogató külföldiek számára" – mondta a szakember.

A The Ritz-Carlton és a helyi közösség kapcsolatáról elmondta: „Budapest hatalmas potenciállal rendelkező város, ahol a helyiek is egyre szívesebben próbálják ki a város kínálta egyedi élményeket. Őket is várjuk szállodánkban, hogy Budapest elhagyása nélkül is csodálatos emlékekkel gazdagodhassanak a The Ritz-Carlton élményeknek köszönhetően."

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk