hirdetés

Újabb kedvelt cukrászdától búcsúzhat Budapest

Szeptemberben végleg bezár az Édesem.  A covidot túlélte, a mostani alapanyag drágulást már nem.

hirdetés

Az elmúlt 7 és fél évben sokak kedvelt cukrászdája lett az Édesem Budapesten, a Kis Rókus utcában. Vezetője, Márk Szonja meglehetősen személyes közösségi médiabejegyzésben jelentette be a hírt és búcsúzott a vendégektől - vette észre a Magyar Konyha. 

 Visszatérő vendégeinek, az általa tartott workshopok résztvevőinek azzal indokolta a döntését, hogy olyan ütemben nőnek az alapanyag árak, hogy hetente árazhatná újra a tortáit, ami mégiscsak nonszensz lenne. "Nagyon drága lett minden, én pedig nem akarom annyiért adni a tortákat, amennyiért már én magam sem venném meg" - írta. Szavai szerint, az elmúlt hónapokban úgy érezte, felőrli a helyzet, úgy fogalmazott, "az utóbbi néhány hónapban annyira bizonytalannak éreztem magam körül mindent, hogy már több aggodalmat, mint örömet jelentett a vállalkozás."

 

Azzal a nyugodt szívvel zárok be, hogy megvalósítottam az álmom, kitartottam a covid alatt és utána is, nem adtam fel könnyen" - tette hozzá. Arra is felhívta a figyelmet, hogy az Édesem brand azért nem szűnik meg. Hangsúlyozta, hogy a cukrászat még mindig a szíve csücske. "Egyáltalán nem fáradtam el, nem égtem ki, és azt remélem, hogy valahol cukrászként boldogíthatlak továbbra is benneteket, de a saját vállalkozást egy időre (vagy akár örökre) inkább pihentetem" - zárta sorait. 

(forrás: Magyar Konyha)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk