hirdetés

Újabb márka az Accent égisze alatt

Best Western márkával bővült a hotellánc.

hirdetés

2021 második negyedévében nyitja meg kapuit a vadonatúj, 90 szobás Aiden by Best Western @ Stadtgut Hotel Steyr. A szálloda, mint a neve is jelzi, a történelmi jelentőségű Steyr városában található egy ipari és technológiai központban, a TIC Technology and Innovation Centerben.

A „lifestyle” hotel irányzatot testesíti meg az Aiden by Best Western, amelynek hangulata a szálloda teljes miliőjében megjelenik. A rendkívül különleges, laza és egyedi stílusjegyekkel büszkélkedő szálloda, a történelmi belváros természeti és innovációs sajátosságait ötvözi. Ennek köszönhetően a belsőépítészeti tervezést a város, a természet és a fémfeldolgozó ipar találkozása ihlette, amely a település múltját és jelenét kívánja demonstrálni. A design és a kényelem mellett az okos szolgáltatások is prioritást élveznek.

Az Aiden by Best Western @ Stadtgut Hotel Steyr lesz a márka első szállodaprojektje Ausztriában, világszerte pedig a tizenkettedik. Az újonnan nyíló szálloda osztrák tulajdonos fejlesztése alatt áll, az üzemeltetését viszont a magyar Accent Hotels fogja menedzselni, aki már jól ismeri a Best Western brandet, hiszen Székesfehérváron évek óta sikeresen üzemelteti a Best Western Plus Lakeside Hotelt is.

„Nagy örömünkre szolgál és büszkék vagyunk, hogy mi működtethetjük az első Aiden by Best Western szállodát Ausztriában, ezen a magával ragadó és központi helyszínen. A szálloda modern stílusban és egy különleges dizájnkoncepció jegyében fogja visszatükrözni a város, a természet és az innováció témáit. Ez az új lifestyle márka tökéletesen összhangban van egyedi és stílusos szállodánkkal", mondja Csordás Imre, az Accent Hotels vezérigazgatója.

Tekintve, hogy a szálloda a Steyr melletti ipari és technológiai parkban található, ahol jelenleg 50 vállalkozás működik, mintegy 1300 főt foglalkoztatva, így elsősorban az üzleti vendégek jelenlétére számít a szálloda vezetősége.

 

 

(forrás: TriVal / Turizmus Online, A látványtervek forrása: Conen GmbH)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit szól ahhoz, hogy kötelező a védettségi igazolvány az éttermek, szállodák belső tereinek használata esetén?

Kiadónk társoldalai