hirdetés

Újabb ötcsillagos hotel Balatonfüreden

Szállodakomplexum épül az északi part egyik legfrekventáltabb városában, közel 22,5 milliárd forintból. Ezt Szepesi Richárd projektalapító jelentette be egy pénteki tájékoztató alkalmával a helyszínen.

hirdetés

Balatonfüreden 22,5 milliárd forint értékű beruházással szállodakomplexum épül a belvárosban, a Le Méridien resort a tervek szerint 2025 tavaszától fogadja a vendégeket, közölte Szepesi Richárd projektalapító sajtótájékoztatón pénteken Balatonfüreden.

Szepesi Richárd hozzátette, jelenleg is zajlik a komplexum építése, a Fazakas Építésziroda által tervezett külső, a 81Font által tervezett belsőépítészet a francia Riviéra 1960-as évekbeli csillogását idézi majd. Kültéri és beltéri medencék, fitneszterem és spa, valamint szaunapark is létesül mintegy 3 ezer négyzetméteren.A szállodában az éttermek mellett bár és egy poolbár várja majd a vendégeket. A Le Méridien BalaPort Lake Balaton Resort a szabadidős és üzleti utazókat egyaránt szeretné kiszolgálni.

Forrás: Balaport
Forrás: Balaport
 

Elmondta, hogy a 102 szobás ötcsillagos szálloda mellett a balatonfüredi BalaPort projektben 200 férőhelyes mélygarázs, 4 étterem és 24 luxus apartman is épül, valamint a kikötői infrastruktúrát is fejlesztik.

A Marriott International szerződést kötött a Balaport Investment Kft.-vel, így épülhet fel a Le Méridien Resort, amely Magyarországon a szállodahálózat első vidéki hotelje lesz.

 

 

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk