hirdetés
hirdetés

Újragondolt fedélzeti menü és új kabinbelső a Ryanairnél

Utasszám-növekedés, folytatódó fejlesztések és új Boeing-rendelések a Ryanair háza táján.

hirdetés

2015 februárjában 29%-kal, 4,5 millióról 5,8 millióra nőtt a Ryanair utasforgalma, a töltöttség 11 százalékponttal, 78%-ról 89%-ra emelkedetta az előző év ugyanezen időszakához képest, az éves forgalma pedig 9%-kal bővült, mintegy 89,1 millió utast szállított 2014-ben.

2015-ben is folytatja fejlesztési programját a Ryanair, melynek keretében a diszkont légitársaságnak új weboldala és mobilapplikációja, átalakított kabinbelső, a légiutas-kísérőknek új egyenruhája, valamint újragondolt fedélzeti menü, csökkentett repülőtéri díjak és új digitális szolgáltatások várhatók.

Emellett a fapados légitársaság azt is bejelentette, hogy a meglévő rendelésein felül három új Boeing 737-800-as repülőgépre adott le rendelést 208 millió dollár értékben, melynek szállítása 2016 elején várható.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk