Utasbiztosítás hóban – fagyban vagy napsütésben, minden helyzetben és mindenkinek - télen is

A téli hónapokat sokan használják utazásra, így minduntalan találkozunk a biztosítás megkötésének gondolatával. Azért, hogy a gondolatot tett is kövesse, és a félszeg hóekézés helyett az utazási irodák ügyfelei bátran, ugyanakkor teljes biztonságban vághassanak neki a téli vakációnak, az Allianz elmondja, mi mindenre jó a biztosítás, miért van rá szükség, sőt azt is, hogy milyen újdonságok lesznek az idei szezontól kezdve, hogy valóban mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket!

A téli időszakban sokan síeléssel, vagy snowboardozással kapcsolatos úti célt keresve látogatnak el az utazási irodákba, ám sokan vannak olyanok is, akik a hideg elől menekülve újra a bőrükön szeretnék érezni a nap melegét és egy egzotikus nyaralásra fizetnek be. Bármi is legyen a desztináció, indulás előtt minden esetben mérlegelni kell, hogy milyen típusú utasbiztosítással lesznek ügyfeleink teljes biztonságban, hogy a pihenés ideje alatt csak a felhőtlen élményszerzésre koncentrálhassanak.

Az Allianznál szerencsére mindenki, minden helyzetre megtalálhatja a számára legmegfelelőbb, pont az utazási preferenciájához illeszkedő biztosítási csomagot. Legyen szó családokról, nagy baráti társaságokról, a sportoknak hódolókról, az egzotikus országokat felfedezőkről, vagy a Magyarországon élő külföldiekről, sőt az idősebb, akár 15 éves autóval útnak indulóknak is választható megfelelő biztosítás.

Utasbiztosítás hóban-fagyban

Az utazóknak a Téli Sportok és az Extrém Sportok utasbiztosítások között attól függően érdemes választaniuk, hogy kijelölt pályán vagy a pályákon kívüli síeléshez, snowboardozás vagy hótalpas túrázáshoz támad épp kedvük. Érdemes az Allianzot ajánlani az utazási irodák ügyfeleinek, ugyanis ezekkel a biztosításokkal az Allianz a piacon elérhető legszélesebb körű szolgáltatáscsomagot kínálja, amely többek között kiterjed az orvosi ellátás, a hegyi és helikopteres mentés költségei mellett a sportfelszerelésekre, a másoknak okozott károkra, és még a síbérletre is.

Ha ügyfeleik autóval vágnak neki a havas kalandoknak, utasbiztosításuk mellé célszerű kiegészítő Auto Assistance biztosítást is kötniük, mellyel a nem várt helyzetekben, balesetek vagy műszaki meghibásodások esetén is biztonságban érezhetik magukat. Mindemellett, most már az sem lehet akadály, ha partnereik, idősebb autóval indulnak útnak. Az Allianznál a korábbi 10 éves helyett, már akár 15 éves gépkocsit is biztosíthatnak.

Utasbiztosítás a téli nyárban

A télből nyárba utazás számos extra veszélyt is magában hordozhat, így még fokozottabban kell ügyelni az egészségre és a testi épségre is. Utasbiztosítás kiválasztásánál ajánlott a közép- vagy felső kategóriás biztosítás (Allianz Arany vagy Platina csomag) megkötése, mivel az egzotikus országokban az európai színvonalú egészségügyi ellátás magasabb biztosítási összeget kíván meg.

„Tudjuk, hogy az egzotikus helyszínekre, az otthonuktól oly távolra utazó ügyfeleink számára a könnyen előforduló, nem várt veszélyek miatt kiemelten fontos a biztonság, ezért számukra olyan megoldásokat is kidolgoztunk, mint amilyen például annak a biztosítéka, hogy egy természeti katasztrófa sújtotta nyaralóhelyről megtérítjük az idő előtti hazautazásukat, ezzel is fokozva a biztonságérzetüket.„ - magyarázza Bácskai Rita az Allianz Key Account Managere, és valóban, egy ilyen konstrukcióval az sem lehet probléma, ha a turisták közelébe éledezik a következő szupervulkán.

Utasbiztosítás minden esetben az Allianznál

Az Allianz utasbiztosítások eddig felsorolt számos előnyén túl ügyfeleiknek miért is érdemes még az Allianzot választaniuk, ha utasbiztosításban gondolkoznak? Egyszerű: világszinten ismert és elismert, megbízható márkaként, Allianz utasbiztosítással a zsebükben, abban is biztosak lehetnek, hogy egy esetleges kórházi ellátás során minden esetben azonnali ellátásban részesülnek, bárhol is legyenek épp. Így ügyfeleik, egy baleset során is elégedettek lesznek szolgáltatásaikkal, mivel a biztosításnak köszönhetően gyors és megfelelő segítségnyújtást kapnak.

Ezen kívül, fontos hangsúlyozni, hogy amennyiben ügyfeleik az utasbiztosítás teljes tartama alatt szerződőként rendelkeznek folyamatos díjfizetésű Allianz élet-, gépjármű- vagy lakásbiztosítással vagy az FHB Banknál vezetik számlájukat vagy az Allianz Hungária Önkéntes Nyugdíjpénztár tagjai, azonos díjtételek mellett utasbiztosításonként 10%-kal magasabb szolgáltatási összeghatár vonatkozik rájuk, biztosítottként.

Továbbá, érdemes arra is felhívni a figyelmet, hogy az Allianz az Útitárs biztosítás keretében azoknak az ügyfeleknek is megoldást kínál, akik bankkártyájuk vagy Európai Egészségbiztosítási Kártyájuk (EEK) kínálta alap utasbiztosításuk mellé keresnének kiegészítő biztosítást. Ily módon nem csupán az alapfedezetekkel, de teljeskörű biztosítással rendelkezhetnek.

Sőt, az Allianz már TAJ kártyát sem kér a biztosításkötésnél, így a hazánkban élő külföldiek számára is gond nélkül ajánlható biztosítási csomag, jelentősen megkönnyítve számukra is az utazás előkészületeit.

Mindenki mellett, minden helyzetben ott az Allianz, így a téli kiruccanáson valóban csak azért kell izgulni, hogy elég hó vagy éppen elég sok napsütés legyen.

További információért érdemes ellátogatni az Allianz honlapjára.

 

(x)


Kerékpáros kishajókat adtak át a Tisza-tavon

Kerékpáros kishajókat adtak át a Tisza-tavon 

Kerékpáros kishajók teszik még vonzóbbá a Tisza-tavi aktív turizmust.
Speciális módszerrel restaurálják Magyarország legidősebb nagyharangját

Speciális módszerrel restaurálják Magyarország legidősebb nagyharangját 

A veszprémi Szent Mihály Főszékesegyház Szentháromság harangját 300 év után először mozdítják el a helyéről.
15 milliárd forintra pályázhatnak a hazai turisztikai ágazat szereplői

15 milliárd forintra pályázhatnak a hazai turisztikai ágazat szereplői 

Új programot indít a kormány a turisztikai szolgáltatók megsegítése érdekében.
Hamarosan Nevelőszülők Napja a budapesti Állatkertben

Hamarosan Nevelőszülők Napja a budapesti Állatkertben 

Május 12-én, vasárnap rendezi az "Alapítvány a Budapesti Állatkertért" a tavaszi Nevelőszülők Találkozóját, ahová mindenkit sok szeretettel várnak.
Famászó bajnokságot rendeznek Tatán

Famászó bajnokságot rendeznek Tatán 

Igen, ilyen is van: a Magyar Faápolók Egyesülete nemzetközi előírásoknak megfelelő famászó bajnokságot rendez Tatán, az Öreg-tó partján.
Erre kell számítania annak, aki munkát keres

Erre kell számítania annak, aki munkát keres 

Szinte minden vármegyében lelassult a munkaerő-felvétel.
A 25 éven aluliak szja-mentessége felrázta a munkaerőpiacot

A 25 éven aluliak szja-mentessége felrázta a munkaerőpiacot 

Egyre nehezebb helyzetben a munkáltatók.
Dívák és királyok, régi slágerek és holdfényes koncertek:  idén még sokszínűbb a Paloznaki Jazzpiknik

Dívák és királyok, régi slágerek és holdfényes koncertek: idén még sokszínűbb a Paloznaki Jazzpiknik 

Igazi világsztárok, hazai előadók legjava, kedvezményes belépők.
Néhány alapvetés a szervezet energiaigényéről

Néhány alapvetés a szervezet energiaigényéről 

Manapság sokféle étrendi sajátosság merül fel, és talán még több hóbortszerű divatdiétával találkozhatunk, amelyek olykor nagyon minimális kalóriabevitelre ösztönzik az embereket. Mielőtt bármibe belevágnánk, érdemes tisztázni szervezetünk igényeit.
Vissza a múltba jövő hétvégén, Hévízen!

Vissza a múltba jövő hétvégén, Hévízen! 

A következő hétvégén visszatérhetnek a múltba a látogatók egy eseménysorozat keretében Hévízen.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?