hirdetés
hirdetés

30 éves a Makrovilág utazási iroda

Utazásról - zarándokként

A Makrovilág Utazási és Zarándok Utazási Iroda június 15-én megkezdte működésének 30. jubileumi évét - jelentette be Madari Gyula, az iroda vezetője azon a sajtótájékoztatón, amelyet 30 év kegyelem címmel rendezett meg az egykori Vörösmarty mozi helyén működő Premier Kultcaféban.

hirdetés

Madari Gyula - aki egyben a Vallási Turizmus Szövetségének elnöke is - tervei közt említette, hogy kiállítást szerveznek az évfordulóra az összegyűjtött relikviákból, jubileumi évkönyvet jelentetnek meg, és a Világjáró sorozatukat is folytatják. Szervezik a 2020-as Eucharisztikus Kongresszusra való felkészülés első évének lelki programjait is.

Az iroda vezetője visszaemlékezve az eltelt 30 évre a vallási turizmus több hasznát is említette, és kiemelte, hogy a zarándokiroda jelentős szerepet tölt be a magyar katolikus vallási életben, 25 év alatt több mint 500 ezer utazást regisztráltak.

A Makrovilág utazási iroda egyik olaszországi útján (Forrás: Facebook / Makrovilág Zarándok Utazási Iroda)
A Makrovilág utazási iroda egyik olaszországi útján (Forrás: Facebook / Makrovilág Zarándok Utazási Iroda)

Feladatként említette, hogy bővíteni kell a hittani ismereteket, a szakemberek képzését, az ismertetőanyagok készítését és az intenzív marketinget is.

A sajtótájékoztatón megjelent Váradi János, az EL AL Israel Airlines magyarországi vezetője is, aki elmondta,hogy reggel és este napi két járatuk indul a hét minden napján szombat kivételével. Hozzátette, velük együtt három légitársaság szállítja az utasokat Izraelbe, az országot az egyik legbiztonságosabb turisztikai desztinációnak tartja. Váradi János megemlítette azt is, hogy sajnos nincs Izraelnek turisztikai képviselete hazánkban, pedig ez megkönnyítené az utazók informálását és a szakemberek munkáját is.

A tájékoztató után már a szokásos, Madari Gyulához méltó vendéglátásban volt részük a résztvevőknek az iroda új helyén, az Üllői út 16/b-ben.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai