hirdetés
hirdetés

Utazástervező segédlet indult Sárvár oldalán

Utazástervező segédlettel teszi még könnyebbé a vakáció megszervezését, a nyaralásra történő felkészülést a sárvári TDM. A fürdőváros turisztikai oldalán, a Sárvár.hu-n ezentúl egyénileg menthetők el a hasznosnak ítélt tartalmak és az egyéb fontos információk.

hirdetés

A saját tárban rögzíthető információk között nyitvatartási idők, belépőjegy árak, menetrendek, elérhetőségek találhatók. De komplett leírásokat, számunkra érdekes blogpostokat is menthetünk későbbre, akár a nyaralás idejére.Haller Ferenc, a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője a fejlesztés céljáról elmondta: "Azt szeretnénk, hogy az oldalunk ne csak egy hagyományos módon böngészhető weboldal legyen, hanem plusz funkciókkal ellátott valódi utazási segédlet. Egy olyan egyéni tervező, ami a korábbiaknál még praktikusabbá, hasznosabbá teszi a böngészést. Az oldalon a személyes érdeklődésnek megfelelően szinte minden bejegyzés, aloldal elmenthető. Ehhez csupán a fejlécben található szív ikonra kell kattintani. De egyéni jegyzetek, szövegrészek is rögzíthetők a kedvencekben. A jól láthatóan kiemelt egységek ugyancsak egy szívre kattintva helyezhetők a saját tárba. Az így elmentett tartalmak jól jöhetnek akkor, ha később, mondjuk a nyaralás ideje alatt lennénk kíváncsiak egy-egy szolgáltató nyitva tartására, adott produkciók időpontjára, vagy ha szeretnénk bizonyos látványosságról a helyszínen olvasni, azokról videót nézni. Ugyanakkor a tervező abban is segít, hogy gondtalan legyen a nyaralás. A fejlesztés lehetővé teszi, hogy gyógyszertárak, ügyeletek, szervizek adatait is elmentsük. Jó, ha ezek is ott vannak a tárban" - mondja Haller Ferenc. A kedvencekbe gyűjtött információk egyébként saját e-mail címre is elküldhetők. De ha többen mennénk nyaralni, akár másoknak is továbbíthatjuk a gyűjteményünket. Mondjuk a gyermekek telefonjára, így nyújtva nekik egy kis segítséget akár az önálló eligazodásban.

Haller Ferenc arra buzdít minden sárvári kikapcsolódást tervezőt, hogy használja a Sárvár.hu új funkcióját. A folyamatosan bővülő utazástervező segédlettel ugyanis még tartalmasabbá tehetők a pihenésre szánt napok.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk