hirdetés

Változik a házban a dizájn? Vele változik a légkondicionálás

Különleges megjelenés, első osztályú hatékonyság, hangtalan működés és kiváló levegőminőség jellemzi a légkondik piacának új szereplőjét. Igaz, némi kreativitás is szükséges hozzá.

hirdetés

A Toshiba most újra definiálta a légkondicionáló rendszerek megszokott esztétikáját. A vállalat újonnan kifejlesztett HAORI megoldása túllép a hagyományos légkondicionáló koncepciókon, hogy a szerkezet elegáns részévé váljon a dizájnnak, akár közösségi tereken belül is.

Fotó: haori.hu
Fotó: haori.hu

Tervezd át! Készítsd el az új megjelenést!

Nem hagyományos műanyaggal dolgoznak, hanem a vékony és egyedi formával rendelkező egységet vonzó textilhuzattal vonták be, amely többféle színben érhető el, és testre szabható. A mellékelt szövetminta készlet használatával a HAORI-tulajdonosok egyszerűen a szabászatba vihetik a kiválasztott dizájnt illetve ha tudnak szabni-varrni, elkészíthetik maguknak.

A most piacra dobott új légkondi textilfelülete tökéletesen passzolhat más szövetanyagokhoz, például a kanapékhoz, a szőnyegekhez, a függönyökhöz, a fotelekhez és ágyneműkhöz a kellemes és kényelmes légkör megteremtése érdekében. A cég szabadalmaztatott koncepciója lehetővé teszi a «design váltást» is.

A kívánt anyagot az ívelt elülső panelre kell húzni és felragasztani. A HAORI szépsége abban rejlik, hogy beolvad a környezetbe és a fal részévé válik, vagy éppen kiemelkedik abból és a szoba díszévé válik.

A belsőépítészek és a lakástulajdonosok számára a stílus lehet a sorvezető. Ráadásul, ha a helyiséget felújítják, akkor a légkondícionáló is kaphat új dizájnt. Választani, vagy készíteni kell egy másik szövetet, hogy az esztétika ne szenvedjen csorbát.

Topminőséget rejt a különleges külső

A Toshiba új légkondija emellett a külső tartalom mellett kiváló műszaki tartalommal is párosul. A kategóriaelső AAA teljesítményhez (fűtéshez és hűtéshez egyaránt) szinte hangtalan működés és piacvezető levegőminőség tartozik, gyakorlatilag hangtalan működésre tervezték. Az egység Csendes funkciója az alig hallható 19 dB(A) értékre csökkenti a beltéri egység zaját a pihentető alvást biztosítva. A kültéri egységet pedig a piac egyik legcsendesebb névleges 44 dB(A) érték jellemzi. Az alkalmazás vagy a távirányító által aktivált speciális funkcióval a zajszint lecsökkenthető egészen 37 dB (A) szintre.

Ami a levegőminőséget illeti, PM2.5 Ultra-Pure szűrővel rendelkezik, amely a finom, a 2,5 mikrométert meghaladó átmérővel rendelkező részecskék 94 százalékát képes kiszűrni. A vizsgálatok szoros összefüggést találtak a légúti betegségek és a levegő finom részecskék belégzése között, amelyek baktériumokat és vírusokat is hordozhatnak. A szerkezetben elhelyezett Toshiba Plasma Ionizátor megfogja és semlegesíti a mikronos tartományban mozgó szennyezett részecskéket (vírusokat és baktériumokat) az egészséges élettér megteremtése érdekében.

A szerkezet innovatív HADA Care megoldása ezenkívül modern hűtési technológiát kínál, amely javítja a helyiségben a levegő eloszlását és megőrzi a bőr nedvességszintjét. A zsalupozíció közvetett áramlású, keringtetett levegőáramot hoz létre a helyiség felső részében a hőmérséklet szabályozása és a komfortfokozat növelése érdekében.

Tényleg távolról lehet irányítani

Az új légkondi stílusos távirányítóval rendelkezik. A modern fekete, csiszolt textúrájú külső elegáns megjelenést kölcsönöz az eszköznek.Az intuitív távvezérlő funkciók közé tartozik az Energiaválasztás és az ECO üzemmód az energiaszámlák csökkentése érdekében, illetve a Hi-power funkció a gyors hűtés vagy fűtés érdekében. A berendezéshez mágneses, fali tartó is elérhető. A gyárilag integrált Wi-Fi-nek köszönhetően a Toshiba Home AC Control alkalmazáson keresztül is vezérelhető, amiben a Google Home asszisztenssel és az Amazon Alexa intelligens hangszórókkal való kompatibilitásnak köszönhetően az újonnan bevezetett funkciók között szerepel az költésgosztás (energiaszámlálás) és a teljes hangvezérlés is.

A HAORI beltéri egységének szerelőkerete a kulcsrakész telepítés révén gyorsan és egyszerűen rögzíthető bármilyen falra. A beltéri egységek a Toshiba split rendszerű és multi rendszerű kültéri egységeihez is csatlakoztathatók.

(forrás: TOSHIBA klima)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye és hogyan fogja betartani a július 1-én hatályba lépő kormányrendeletet, miszerint attól kezdve tilos forgalomba hozni egyszer használatos műanyagokat valamint műanyagcsomagolást használni a vendéglátás teljes területén?

Kiadónk társoldalai