hirdetés
hirdetés

Varsó-Hanoi: novembertől hetente háromszor

November 13-tól heti három alkalommal megindítja Varsó – Hanoi járatát a LOT Polish Airlines.

hirdetés

Az új hanoi járat kiváló csatlakozási lehetőséget biztosít a Laoszba utazó magyar turisták számára is.  A vietnami nagyvárosból a Lao Airlines (QV) közvetlen járaton válik elérhetővé a két legnépszerűbb laoszi úti cél, a Mekong-folyó parti Vientiane és az UNESCO Világörökség Luang Prabang.

A laoszi belépéshez szükséges vízum magyar állampolgárok részére Vientiane és Luang Prabang nemzetközi repülőterein helyben felvehető.

Sárdi Rudolf, a Lao Airlines magyarországi termékmenedzsere tájékoztatott: a Hanoiból kiinduló Lao Airlines jegyeket a hazai irodák kiállíthatják bármelyik GDS rendszeren keresztül Hahn Air okmányon.

Újdonság az ázsiai légibérlet, a Discovery Airpass, melynek ára általában kedvezőbb a publikált díjtételeknél. 

Sárdi Rudolf elmondta, hogy Laosz egyre népszerűbb a  Thaiföldre vagy Vietnamba érkező magyar turisták körében is. Bangkokból és Hanoiból csupán 1-2 órás repüléssel elérhető a laoszi főváros.

A belföldi járatainak számát a közelmúltban növelő Lao Airlines napi járatot üzemeltet a kambodzsai Angkor Siem Reap repülőterére is.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk