hirdetés

Zenei verseny forgatása a pesti ötcsillagos házban

Hamarosan elkezdődnek a Virtuózok 2022-es évadának forgatásai, amelynek egyik külső helyszíne a nemrégiben megnyílt Hard Rock Hotel Budapest lesz.

hirdetés

A szálloda többek között biztosítja a Virtuózokban közreműködő sztároknak: Maestro Plácido Domingonak, HAUSER-nek, Matteo Bocellinek és Pablo Sainz Villegasnak, valamint a verseny fiatal tehetségeinek pihenését, felkészülését.

Az együttműködésnek köszönhetően a Hard Rock Hotel Budapest július 10-23. között egyfajta zenei közösségi térré alakul át. A szervezők szeretnék, ha a Nagymező utcai épület a kultúra és a komolyzene fellegvára lenne erre az időszakra, és a zene szeretete összekötne mindenkit nemtől, kortól, zenei ízléstől függetlenül.

A verseny zsűrije
A verseny zsűrije
 

„Évről-évre azon dolgozunk, hogy a komolyzenét közelebb hozzuk az emberekhez oly módon, hogy fiatal tehetségeket ismertetünk meg a nagyközönséggel. Örömünkre szolgál, hogy 2022-ben új partnerünkkel, a Hard Rock Hotel Budapesttel együttdolgozhatunk", mondja Peller Mariann, a műsor alapítója és producere.

„A Hard Rock Hotel Budapest életében központi helyet foglal el a zene, így célunk, hogy különleges zenei és vizuális élményt nyújtsunk mindenki számára”, hangsúlyozza Jakab Gábor szállodaigazgató.

A Virtuózokról

A 2014-ben elindított Virtuózok egyedülálló formátumú, a klasszikus fiatal tehetségek felfedezésére és zenei karrierjük további támogatására összpontosító műsor és mozgalom. 2020-ban indult útjára a Virtuózok V4+, mely a Visegrádi Négyek országai – Magyarország, Lengyelország, Szlovákia és Csehország -, valamint évente más vendégország fiatal klasszikus zenészei mérik össze tudásukat. 2022-ben a “Visegrádi Virtuózok+Szlovénia” kerül adásba minden résztvevő országban, így idén is akár 70 millió ember ismerheti meg hazánk és a régió gazdag zenei hagyományait, kultúráját, nevezetességeit.  

A Hard Rock Hotel Budapestről 

A vibráló Hard Rock Hotel Budapest március óta várja vendégeit a lánc első közép-európai szállodájában.  A Nagymező utca és az Ó utca sarkán található ötcsillagos szálloda koncepciója, hogy igazi lifestyle hotelként teljes zenei és vizuális élményt nyújtson vendégeinek, csupán karnyújtásnyira a budapesti Broadway színes világától. Június közepétől megnyílt a Roxy Rooftop Lounge, a hotel új, modern és elegáns tetőterasza Budapest szívében, ahol igazi kozmopolita élmény vár a vendégre, miközben a Szent István Bazilika, a Citadella és a Magyar Állami Operaház fényeivel a háttérben a legcoolabb lejátszási listák pörögnek, garantálva az igazi nyári rooftop élményt.

 

(forrás: Grayling Hungary)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk