Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek

A RevoUnion ernyőmárkával a vállalat célja, hogy a körforgásos gazdaságra építő megoldásaival támogassa a vendéglátás és a kereskedelem fenntarthatósági törekvéseit hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

A mostantól RevoUnion néven működő Cup Revolutiont 2019-es megalakulása óta repohárszolgáltatóként ismerik a legtöbben, holott a cég az elmúlt években jelentős stratégiai váltáson ment keresztül. A szervezet egyre többféle innovatív terméket és szolgáltatást vezetett be, amelyek úgy csökkenthetik a vendéglátóipar és a kereskedelem szereplőinek ökológiai lábnyomát, hogy közben növelik az üzleti hatékonyságukat.

A jövőben a RevoUnion ernyőmárka alatt érhetők el az újrahasználható RevoCupok, az egyszer használatos ételcsomagolásokat kiváltó RevoBoxok, a Cupler forró italos poharak, a RevoGlass törhetetlen „üvegpoharak”.

Az idei év nagy újdonsága lesz a RevoCupokkal és Cuplerekkel egy rendszerben működő újrahasználható bevásárlótáska, a RevoBag bevezetése.

A RevoUnion célja, hogy a hazai innovációt nemzetközi szinten is elérhetővé tegye, amihez jó alapot ad, hogy a RevoCupok már három éve jelen vannak Szlovákiában, de szállítottak már poharakat Romániába, Ausztriába, Németországba, Hollandiába és Olaszországba is.


Fotó: Revo Union

A vállalat első franchise partnere Cup Revolution Latvia néven a három balti államot fedi le újrahasználati rendszerekkel.

Emellett pedig egyre több nemzetközi rendezvényen is megjelenik a cég: a szlovén Conventa kiállításon Cuplerek biztosították a fenntartható kávéfogyasztást, továbbá már két éve aktív résztvevői a berlini Future of Festivals kiállításnak.

A teljeskörű megújulás jegyében a vállalat új telephelyre is költözik áprilisban, amelynek építése során az egyik legfontosabb szempont a környezeti terhelés csökkentése volt:

napkollektorok állítják elő a mosogatáshoz szükséges meleg vizet, a szárító levegő hőenergiáját pedig egyedi rekuperátoros rendszer forgatja vissza.

Emellett pedig az egész világon is egyedülálló automatizált minőségellenőrző- és válogató rendszer is működni fog az új központban, amely jelentősen növeli majd a hatékonyságot.


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.