hirdetés
hirdetés

Turizmus & Vendég Horeca Meetup

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen, a főváros panorámájával körítve: tavasszal nagy sikerrel indult Horeca Meetup programunkat az ősz beköszöntével folytatjuk. 

Időpont:
2018. September. 10. 09:30
Helyszín:
Hotel President (1054 Budapest, Hold u. 3.)

Horeca Meetup programunkat továbbra is azzal a céllal folytatjuk, hogy a hazai szállodások, éttermesek luxus környezetben szerezzenek olyan információkat, építsenek új kapcsolatokat, amelyek elősegítik a sikeres üzletmenetet, üzemeltetést, miközben különleges gasztronómiai kínálatot kóstolhatnak, és közvetlenül találkozhatnak Horeca-beszállítókkal.

Szeptemberi találkozónkon, meghívott előadóink segítségével, a következő fontos témákra fókuszálunk: a júliusban indult, NAV-hoz bekötött kötelező adatszolgáltatás szállodai és éttermi területről a NAV szakértőjétől. A munkaerőhiány miatt kézenfekvő megoldás lehet a személyzet nélküli hotel – bemutatjuk, hogyan működik, melyek az első tapasztalatok Budapesten. Egyre több vendég szenved valamilyen ételintoleranciában – mutatjuk, mit tehet ilyen esetben a vendéglős, szállodás.

Az előadásokat követően rapid-randi formában találkozhatnak vendégeink a szeptemberi rendezvényünkön megjelenő Horeca-beszállítókkal, miközben a ház séfje és az Unilever főszakácsa által összeállított igényes és különleges ételsort kóstolhatnak akár a hotel teraszán, akár (rossz idő esetén) bent, a VI. emeleti, csodás panoráma övezte teremben.

Előadások:

1. Online számlázás a Horeca-szektorban. Gyakori hibák, ellenőrzések, kényes pontok, megoldási javaslatok.
Előadó: Varga-Biller Katalin, igazgatóhelyettes, NAV Észak-budapesti Adó- és Vámigazgatóság.

2. Edenred SZÉP Plusz kártya – egy új SZÉP kártya a piacon, ami valóban pluszt ad!
Előadó: Szendrő Tamás, kereskedelmi igazgató, Edenred 

3. A személyzet nélküli hotel – akár válasz lehet az egyre aggasztóbb munkaerőhiányra.
Előadók: Tálasi Gergely, CTO, TMRW Life, Márkus Annabella, Sales Manager, TMRW Hotels és Kiss Eszter, Hotel Manager, KViHotel Budapest

4. Új professzionális megoldások a kereskedelmi vendéglátásban
Előadó: Hatvani Orsolya, Unilever Food Solutions

Kerekasztal:

Mentes, vega, vegán és a többiek – hogyan készülhet fel egy szálloda, egy vendéglátóegység az ételintoleranciában szenvedő, vagy a vega-vegán életmódot folytató vendégre? 
Résztvevők: Bezselics Ildikó, blogger ; Balázs Ferenc, F&B igazgató, Accent Hotels ; Várszegi Zsolt, Unilever ; Gran József, a Mercure Budapest Korona Executive Chefje, az AccorHotels magyarországi midscale & eco hoteleinek a chef coordinatora 

Moderátor: Vágó Ágnes, Turizmus & Vendég

Időpont: 2018. szeptember 10. (hétfő) 10.00 -14.00 óráig
Helyszín: Hotel President, 1054 Budapest, Hold utca 3-5.
Budapest terem, VI. emelet

Program:

09.30 - 10.00 regisztráció, kávé, tea, snack
10.00 – 12.30 szakmai előadások, kerekasztal
12.30 – 14.00 rapid randi a teraszon, közben orosz és más különleges alapízeket bemutató fogadás a ház és az Unilever vezető séfjétől, Várszegi Zsolttól, közben bor- és pálinkakóstoló, csokoládés finomságok

A jelentkezéshez kattintson a képre
Letöltöm a jelentkezési lapot!

Támogatóink
Artis csokoládé
Edenred
Hotel President
Ital Magyarország
Koronás Cukor
Rapid 92
Unilever
Villányi Pálinka
hirdetés
hirdetés
hirdetés