Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen, a főváros panorámájával körítve: tavasszal nagy sikerrel indult Horeca Meetup programunkat az ősz beköszöntével folytatjuk.
Horeca Meetup programunkat továbbra is azzal a céllal folytatjuk, hogy a hazai szállodások, éttermesek luxus környezetben szerezzenek olyan információkat, építsenek új kapcsolatokat, amelyek elősegítik a sikeres üzletmenetet, üzemeltetést, miközben különleges gasztronómiai kínálatot kóstolhatnak, és közvetlenül találkozhatnak Horeca-beszállítókkal.
Szeptemberi találkozónkon, meghívott előadóink segítségével, a következő fontos témákra fókuszálunk: a júliusban indult, NAV-hoz bekötött kötelező adatszolgáltatás szállodai és éttermi területről a NAV szakértőjétől. A munkaerőhiány miatt kézenfekvő megoldás lehet a személyzet nélküli hotel – bemutatjuk, hogyan működik, melyek az első tapasztalatok Budapesten. Egyre több vendég szenved valamilyen ételintoleranciában – mutatjuk, mit tehet ilyen esetben a vendéglős, szállodás.
Az előadásokat követően rapid-randi formában találkozhatnak vendégeink a szeptemberi rendezvényünkön megjelenő Horeca-beszállítókkal, miközben a ház séfje és az Unilever főszakácsa által összeállított igényes és különleges ételsort kóstolhatnak akár a hotel teraszán, akár (rossz idő esetén) bent, a VI. emeleti, csodás panoráma övezte teremben.
Előadások:
1. Online számlázás a Horeca-szektorban. Gyakori hibák, ellenőrzések, kényes pontok, megoldási javaslatok. Előadó: Varga-Biller Katalin, igazgatóhelyettes, NAV Észak-budapesti Adó- és Vámigazgatóság.
2. Edenred SZÉP Plusz kártya – egy új SZÉP kártya a piacon, ami valóban pluszt ad! Előadó: Szendrő Tamás, kereskedelmi igazgató, Edenred
3. A személyzet nélküli hotel – akár válasz lehet az egyre aggasztóbb munkaerőhiányra. Előadók: Tálasi Gergely, CTO, TMRW Life, Márkus Annabella, Sales Manager, TMRW Hotels és Kiss Eszter, Hotel Manager, KViHotel Budapest
4. Új professzionális megoldások a kereskedelmi vendéglátásban Előadó: Hatvani Orsolya, Unilever Food Solutions
Kerekasztal:
Mentes, vega, vegán és a többiek – hogyan készülhet fel egy szálloda, egy vendéglátóegység az ételintoleranciában szenvedő, vagy a vega-vegán életmódot folytató vendégre? Résztvevők: Bezselics Ildikó, blogger ; Balázs Ferenc, F&B igazgató, Accent Hotels ; Várszegi Zsolt, Unilever ; Gran József, a Mercure Budapest Korona Executive Chefje, az AccorHotels magyarországi midscale & eco hoteleinek a chef coordinatora
Moderátor: Vágó Ágnes, Turizmus & Vendég
Időpont: 2018. szeptember 10. (hétfő) 10.00 -14.00 óráig Helyszín: Hotel President, 1054 Budapest, Hold utca 3-5. Budapest terem, VI. emelet
Program:
09.30 - 10.00 regisztráció, kávé, tea, snack 10.00 – 12.30 szakmai előadások, kerekasztal 12.30 – 14.00 rapid randi a teraszon, közben orosz és más különleges alapízeket bemutató fogadás a ház és az Unilever vezető séfjétől, Várszegi Zsolttól, közben bor- és pálinkakóstoló, csokoládés finomságok