Járt már a szabadkőművesek titkos pesti találkozóhelyén? Ha nem, most megteheti, mert abba az ötcsillagos hotelbe invitáljuk, amely a napokban nyílt meg, páratlanul különleges atmoszférával: itt rendezzük áprilisi Horeca Meetup szakmai programunkat - jöjjön, tartson velünk!
Időpont:
2019. April. 15. 09:30
Helyszín:
Mystery Hotel Budapest, 1064 Budapest, Podmaniczky utca 45.
Szakmai információk első kézből. Az ázsiai konyha imádata, Michelin-csillagokkal tűzdelve, étteremnyitással, médiahátszéllel. Munkaerőkölcsönzési itiner szállodásoknak, éttermeseknek, valamint egy különleges munkaerő hiánypótló megoldás. E témáról kerekasztal a szakértőkkel.
Mindez az egykori magyarországi szabadkőművesek székházában, ahol az épület luxushotellé alakításának tervezője és a nyitás összes előkészítési fázisát végigkísérő dizájnere mesél arról, hogy történt ez a valóságban. Misztérium a valóság színpadán megjelenítve. Vajon hogy kerül az extravagáns topétterem a 4. emeletre egy szállodában? Erre és több más kérdésre választ kapnak vendégeink, akik meg is tekinthetik a ház részleteit, Varró Zoltán, a ház tervező-dizájnerének szakszerű vezetése kíséretében.
Program:
9.30-10.00Regisztráció
10.05-10.20 Beszállás a Sanghai-Budapest járatra: ázsiai ételkultúra hazai gasztronómiával fűszerezve, hazaköltözés, étteremnyitás Rácz Jenő, többszörösen díjazott Michelin-csillagos sztárséf
10.20-10.35 Egy borkúria tulajdonos tapasztalatai a hazai munkaerő toborzás területén Liszkay Mihály tulajdonos, Liszkay Borkúria, Monoszló
10.35-10.50 Munkaerőhiányra munkaerőkölcsönzés a megoldás? Kondor Gábor tulajdonos és Kovács Anikó vezető koordinátor, HQS Group
10.50-11.05Munkaerőközvetítés, de másképp: megváltozott munkaképességűek lehetőségei a hazai munkaerő-piacon Mészáros Andrea ügyvezető, Kék Madár Alapítvány, Szekszárd
11.05-11.30 Kerekasztal-beszélgetés: Vendég van, de lassan nincs, aki kiszolgálja? Krónikus munkaerőhiány a hazai szállodaipar és vendéglátóipar területén. Honnan toborozható megfelelő munkaerő? Melyek a legfőbb hiányszakmák? Van-e, és ha igen, mi a megoldás? Egri Orsolya (Tranzit Art Cafe & Bistro, tulajdonos), Kondor Gábor és Kovács Anikó (HQS Group), Liszkay Mihály (Liszkay Borkúria), Mészáros Andrea (Kék Madár Alapítvány), Moderátor: Vágó Ágnes (Pont Itt, főszerkesztő)
11.30-11.40Bemutatkozik a Segafredo Zanetti – az eredeti olasz kávékultúra nagykövete Tantó Attila – ügyvezető igazgató
11.40-12.10Kávészünet a Segafredo Zanetti és a Gatamo teakülönlegességeivel, a Liquid Gold prémium sörkülönlegességeivel, valamint a La Fiesta fingerfood kinálatával
12.10-12.30 Misztérium a valóság színpadán – milyen titkokat rejt Budapest ma legkülönlegesebb új, ötcsillagos szállodája? Varró Zoltán, VarroDesign Stúdió alapítója, sztárdizájner
12.30-13.00 A program zárásaként Varró Zoltán mutatja meg vendégeinknek az új, ötcsillagos szállodát.
A létszám limitált, egy házból vagy vendéglátóegységből alapvetően 1, maximum 2 fő részvételére számítunk!
A jelentkezési lap elküldése nem garantálja a rendezvényre való belépést, a részvétel pozitív visszaigazoláshoz kötött.