hirdetés

Egyedi étkezési stílus az Emirates járatain

Az utas elégedettsége a gyomrán át vezet - vallja a világ egyik vezető légitársasága, amely a Dubaj-Budapest ultramodern, szélestörzsű, minden kényelemmel felszerelt járatának magyarországi landolásával egybekötve mutatta be október 3-án élményérveit. 

hirdetés

Mint kiderült, a menü tervezéséért felelős csapat magasan képzett topséfekből áll, akik csupán azt a pofonegyszerű nézetet vallják, hogy az ételeket alkotó hozzávalóknak tökéletesnek kell lenniük. Ennek érdekében rengeteg időt töltenek a legjobb alapanyagok felkutatásával a világ minden tájáról.

Az Emirates szerint a fedélzeten felszolgált menü egyike azoknak a fontos alkotóelemeknek, amely miatt az utasok legközelebb is ugyanezt a légitársaságot választják. Az Emirátusok légitársaságának minden járata a célállomástól függően egyedi étlappal rendelkezik. A menü minden hónapban változik, és olyan szempontok is fontosak, mint például egy adott fogás súlya és nagysága mekkora.

A járatokon kínált borokat, pezsgőket és a vintage port-ot  minden évben egy borszakértőkből álló speciális csapat választja ki. A borszakértők csapata alapvetően azt nézi - e szakértő csapatnak tagja az Emirates elnöke, Sir Tim Clark is -, hogy összhangban legyen az adott fedélzeten kínált menüvel. 

 

 

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk