hirdetés

Kié lesz 2015 legszebb vendéglátóhelye?

Gastro Design 2015 versenyünk keretén belül keressük Magyarország legszebb éttermeit, bárjait, szállodáit, food truck-jait, vidéki csárdáit és szórakozóhelyeit! Nevezési határidő: augusztus 7.

hirdetés

A Turizmus Trend és a Vendég & Hotel szaklap 2015 nyarán másodszor hirdeti meg nagysikerű Gastro Design versenyét. A versenyre hat különböző kategóriában nevezhetnek tradicionális és modern stílusú kisebb-nagyobb éttermek, kávéházak, bárok, bisztrók, sörözők, csárdák és szállodák vendéglátóegységei, illetve delikáteszüzletek.

A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet a vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára, a vendéglátó-ipari kommunikációban alkalmazott vizuális, design és belsőépítészeti elemek minőségének kiemelt szerepére.

A versenyen korábban nevezett vendéglátóegységek újra nevezhetőek és természetesen új nevezők jelentkezését is várjuk. Célunk, hogy Gastro Design versenyünk évről-évre megmérettetésre késztesse a hazai vendéglátós szakmát, ezáltal fenntartva a vendéglátóhelyek kiváló színvonalát.

A versenyre pályázhat bármely Magyarországon működő kisebb-nagyobb vendéglátóegység (étterem, szálloda, söröző, borozó, csárda, bár, kocsma, szórakozóhely, hajó, cukrászda, kávézó, delikátüzlet, food truck stb.). A beadott pályaműveket a vendéglátásban ismert és elismert gazdasági szakértők és kreatívszakemberek értékelik. A versenyről és az eredményekről folyamatosan beszámolunk online felületeinken, valamint a partnereinknek küldött hírlevélben. A díjazottakat lapunkban is bemutatjuk.

Nevezési határidő: augusztus 7. péntek

A zsűri tagjai:

  • Benesch Ferenc, Ogilvy/Geometry Global, kreatívigazgató
  • Csapody Balázs, Kistücsök Étterem
  • Kovács László, Magyar Vendéglátók Ipartestülete, elnök
  • Krémer Julianna, Professional Publishing Hungary, művészeti vezető
  • Mesterházy Dorka, Mazel Tov
  • Meződi Alice, Remíz Étterem, tulajdonos
  • Papp Regina, We Love Budapest, főszerkesztő
  • Szántó Zoltán, Turizmus Trend, főszerkesztő
  • Vágó Ágnes, Vendég és Hotel, felelős szerkesztő

További zsűritagok felkérés alatt.

Bővebb információért kattintson a Gastro Design 2015 eseményoldalára.

 

(forrás: Vendég & Hotel, Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye és hogyan fogja betartani a július 1-én hatályba lépő kormányrendeletet, miszerint attól kezdve tilos forgalomba hozni egyszer használatos műanyagokat valamint műanyagcsomagolást használni a vendéglátás teljes területén?

Kiadónk társoldalai