hirdetés

Madeira Magyarországon

Varsói és prágai bemutatkozást követően egy napos workshop keretében mutatta be aktuális kínálatát Madeira Idegenforgalmi Hivatala Budapesten, a TAP portugál légitársasággal szorosan együttműködve. 

hirdetés

A május 29-én, a Westend Hiltonban tartott programon nyolc szigetországbeli utazási iroda, ill. szálloda- és szállodalánc képviselője vett részt, ahová a hazánkban működő utazási irodák negyven képviselője érkezett. A személyes találkozásokat, tárgyalásokat követően Dorita Mendonca, a hivatal promóciós igazgatója mutatta be röviden szigetét. Elhangzott, hogy a kétharmadnyi területén nemzeti parkokkak, természetvédelmi területekkel rendelkező, egész éves desztinációnak számító portugál szigetre, ahol többségükben négy- és ötcsillagos szállodák várják a vendégeket, tavaly 996 423 vendég érkezett. Ez több mint 5 millió vendégéjszakát generált, 250 millió eurós bevételt hozva. Ebből Magyarországról Madeirára tavaly 3 844-en utaztak (ami 22 435 vendégéjszakát jelentett), és a turisztikai szakember kifejezte azon reményét, hogy idén remélhetőleg ez a vendégszám tovább nő majd.

Fotó: Francisco Correia
Nézze meg galériánk képeit!

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk