Örömhír: Zalai a legszebb vidéki étlap

Vendég & Hotel különdíjban részesült étlapjáért a Turizmus Trend / Vendég ß Hotel által indított 2015-ös Gastro Design versenyen a zalai Bonne Chance étterem. A díj, megítélésünk szerint, jó helyre került.  

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Amikor a ház tulajdonosai megtudták, hogy a bázakerettyei szálláshely étlapja különdíjat kapott, a következő néhány sort jutatták el hozzánk. 

„Nagy öröm számunkra, hogy vidéki pályázóként bekerültünk a döntőbe, és ott a zsűri különdíjra tartotta érdemesnek az étlapunkat”, mondta Csatlós Csilla, a Bonne Chance háziasszonya a turizmusonline-nak.

 Mint arról beszámoltunk, a Gastro Design versenyt meghirdetve az volt a célunk, hogy a rangos szakmai zsűri tagjainak segítségével megtaláljuk a legjobb egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátó-ipari kommunikációt és márkamegjelenést. Az étlap és itllapdizájn kategória egyetlen vidéki győztesének, a Bonne Chance étterem háziasszonya, Csatlós Csilla (bár nem tudott a távolság miatt résztvenni a díjkiosztón, így aki „összerakta” konyhájuk gasztronómiájának irányvonalát, Harmat Csaba vette át az elismerést) nagyon boldog, hogy idén hozzájuk került a díj.

 „Évek óta dolgozunk azért, hogy megismerjék és elismerjék az emberek a településünket, amely egy 800 fős kisközség - ez Bázakerettye. Az étterem nagy hangsúlyt fektet a szakmai munkára, de önmagában a jó étel nem elég, a vendégeknek kell a látvány, a design, a szép terítő, a hangulatos belső. Szerettük volna megmutatni a vendégeinknek és a szakmának, hogy ezekre a dolgokra is figyelmet fordítunk. Nagy öröm számunkra, hogy vidéki pályázóként bekerültünk a döntőbe, és ott a zsűri különdíjra tartotta érdemesnek étlapunkat. Az étlap a weboldal designjával harmonizál, és visszaadja azt, ami nekünk fontos: a természetes színeket, a visszafogott formákat, a vidéki élet egyszerűségét."

Forrás: Fotók: Szabó Miklós


Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet!

Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet! 

Jó hír a vállalkozó kedvű, városukat szerető budapestieknek: 2024-ben ismét lesz Budapest Tuning ötletpályázat!
Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick

Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick 

A PICK tavaszi kampánya arra buzdítja az embereket, hogy mozduljanak ki a négy fal közül
Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart gondjait

Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart gondjait 

A fővárosi önkormányzat kitiltaná a hajók nagy részét a pesti rakpartról.
Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen

Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen 

Új zenei és művészeti fesztivállal bővül a Szabadtéri Néprajzi Múzeum programkínálata.
Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival

Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival 

A Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatérnek a magyar utakra.
Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák

Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák 

Túraútvonal-szerű kiállításon tekinthetők meg Burger Barna az Országos Kéktúrán készült fotográfiái a Természettudományi Múzeumban
Sok munkavállaló ragaszkodik az otthoni munkavégzéshez

Sok munkavállaló ragaszkodik az otthoni munkavégzéshez 

A nagyobb rugalmasságra már a pandémia idején is volt igény.
Kertek a turizmusban,  turizmus a kertekben

Kertek a turizmusban, turizmus a kertekben 

Kétnapos, "Kertörökség a turizmusban" címmel konferencia vette kezdetét szerdán, a Petőfi Irodalmi Múzeumban.
Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat

Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat 

Több mint 80 kerékpárosbarát szolgáltató készül akcióval hétvégén a Föld napjára. 
Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került

Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került 

Az Év Tájházvezetője elismerést és a Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Szövetsége életműdíjat adták át Szentendrén, a Skanzenben.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.