hirdetés

Piknikezett már a Balaton közepén?

Rendhagyó piknikkel hangolódott a Kékszalagra a klasszikus legenda, a Tramontana, és az egyik legújabb nagyágyú katamarán, a The Red csapata Balatonfüreden. A verseny napján izgalmas programmal készülnek a csopaki borvidék legszebb borteraszai, egy különleges reggeli kíséretében követhetik majd a vendégek a rajtot.

hirdetés

A Kékszalag ma már a klasszikus hajók és az innováció versenye, mindemellett egy olyan népszerű esemény is, mely évről évre egyre nagyobb számban vonzza a környékre mind a sport, mind a gasztronómia szerelmeseit. A rajt előtt egy héttel, a sportszerűség és a hagyományok előtt tisztelegve, a 48. Kékszalag Erste World Nagydíj egyik éllovasa, a The RED Extreme40 katamarán, fedélzetén a Team Quantum Hungary csapatával, közös vitorlázásra hívta a Balaton legendás hajóját, a hatszoros Kékszalag győztes Tramontanat.

A Balatoni Gasztrotérkép környékbeli legszebb borteraszai - a Homola Borterasz, a Jásdi Borterasz, a Petrányi Pince a Szent Donát Pince és a Márga Bisztró - a Kékszalag rajt idején reggelivel egybekötött rajtnéző programmal várják a látogatókat. Ennek apropóján a szervezők vendégül látták a csapatokat és pikniket rendeztek a Balaton közepén, a katamarán és a Tramontana fedélzetén.

(forrás: Vendég & Hotel Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit szól ahhoz, hogy kötelező a védettségi igazolvány az éttermek, szállodák belső tereinek használata esetén?

Kiadónk társoldalai