hirdetés

Technológiai világújdonságok az idei Konyhakiállításon

(MTI) - A Las Vegas és Köln után Budapest ad otthont a számos technikai újdonságot felvonultató Konyhakiállításnak, amelyet február 28. és március 2. között a Papp László Budapest Sportarénában rendeznek meg.

hirdetés

Az eseményre látogatók olyan újdonságokkal találkozhatnak, mint az egykézzel négy másodperc alatt 12 személyesre bővíthető étkezőasztal vagy azok az intelligens főzőlapok, amelyek az edények formáját és nagyságát felismerve tökéletes hőelosztást és energia-felhasználást biztosítanak a főzéshez - közölték az esemény szervezői az MTI-vel.
A nagy márkák standjain rendszeres főzőbemutatók lesznek, ahol a látogatók megismerhetik és ki is próbálhatják a legújabb gépeket.
A látogatókat három helyszínen neves séfek és gasztrobloggerek várják, egyebek mellett Havas Dóra, Bede Róbert, Fűszeres Eszter, Kovács Lázár, az édes ízekről pedig Varga Gábor mestercukrász és Sallay Fanni gondoskodik.

(forrás: MTI)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk