hirdetés

Új év, új kihívások

Izgalmas és előremutató megújulásnak lehetnek majd tanúi a Turizmus & Vendég olvasói 2019-ben.

hirdetés

Vereckei András távozott a Turizmus & Vendég főszerkesztői posztjáról, új kihívásokat keresve. András közel tíz évig segítette munkájával a szaklap szerkesztőségét. Köszönjük.

2019. január 1-től a főszerkesztői feladatokat Vágó Ágnes, a lap eddigi felelős szerkesztője látja el, aki a lap kiadóbeli indulása óta a magazinnál dolgozik.

A szaklap megújult formában, merőben más, izgalmas tartalommal februárban jelenik meg először, az online felület pedig ezentúl is naponta többször frissülve, napi hírlevél kiküldésével együtt kerül olvasóinkhoz. Szakmai versenyeinket, találkozóinkat, mint pl. a szakmában immár meghatározó eseménynek számító Gastro & Hotel Design versenyünket, Horeca Meetup találkozóinkat és MagyarországON kommunikációs versenyünket idén is megrendezzük annak érdekében, hogy mind a Horeca-területen, mint a hazai turisztikai életben jelen lévő olvasóinkat, szakmai partnereinket kiszolgáljuk, és számukra naprakész, informatív, előremutató újdonságokat, izgalmas előadásokat és remek versenyeket biztosítsunk.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk