hirdetés

A Burger King-vezér szerint nekik is jár Michelin-csillag

A belgiumi vezérigazgató szerint cégüknek simán oda ítélhetnék a híres gasztronómiai elismerést.

hirdetés

A világ egyik legismertebb gyorsétterem hálózata, a Burger King sajátságos módon igyekszik magára felhívni a figyelmet, adta hírül a CNN cikke nyomán az index.hu portál. 

pixabay.com
pixabay.com

A világcég belgiumi vezérigazgatója, Kevin Derycke kampányt indított a change.org petíciógyűjtő oldalon, ahol szavazást indított azért, hogy ők is kiérdemeljék a Michelin-csillagot. 

A cégvezető szerint több szempont is van, ami miatt a Burger Kingnek járna a Michelin-csillag. Szerinte nincs olyan Michelin Guide-ba került vendéglátóhely, ahol például nedvszívó szalvétát kapnak a vendégek, illetve a Drive rendszernek köszönhetően haza is vihetik az ételt, és az otthonukban is elfogyaszthatják.

És nincs olyan Michelin Guide-ba került hely, ahol mindössze öt perc leforgása alatt elkészül egy vendég által választott finomság, és még asztalt sem kell előre foglalni.

A Burger King különös kampánya, amelyet már több nyelvre is lefordítottak, eddig nem aratott osztatlan elismerést,  mindössze pár száz szavazatot kapott.

A teljes cikk elolvasható: itt.

 

 

(forrás: CNN / index.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk