hirdetés

A Nordsee nem adja fel

A Westend és a Mammut bevásárlóközpontok után, márciusban a Camponában is Nordsee gyorsétterem nyílik. Ez lesz a hálózat harmadik egysége hazánkban - adta hírül a Franchiseportál.

hirdetés

Nagy vihart kavart, amikor a gyorsétteremlánc 2011 végén csődöt jelentett, bezárta üzleteit és bejelentette, kivonul az országból. A külföldön nagy sikerrel működő lánc két étteremmel volt jelen Budapesten: az egyiket a budapesti Váci utca menőbb felének elején, a Haris köznél, a másikat pedig a Westend bevásárlóközpont aljában üzemeltette.

Pontosan egy évvel ezelőtt, új mester franchise partner irányításával újranyitott a hálózat Westend City Center bevásárlóközpontban lévő étterme, amelyet néhány hónappal később újabb üzletnyitás követett.

Jelenleg világszerte több mint 420 Nordsee étterem működik. Az 1896-ban alapított, német franchise hálózat nagyon sokáig csak hazai nyelvterületeken, Németországban és Ausztriában volt jelen. Nem is olyan régen, 2008-2009-ben fordult a nemzetközi, főképp európai piacok felé, és nyitott üzleteket Romániában, Svájcban, Spanyolországban, Törökországban, Bulgáriában, Csehországban, Oroszországban, Cipruson valamint hazánkban is. Annak ellenére, hogy az éttermekbe minden "hal" alapanyagot Németországból szállítanak. a hálózat Dubaiban is jelen van már.

(forrás: Franchiseportál)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk