hirdetés

A vendégek a környezettudatos éttermeket keresik

A Tork friss kutatása alapján a vendégek 55%-a preferálja, sőt tudatosan keresi a fenntartható vendéglátóhelyeket és éttermeket.

hirdetés

A felmérés 2017-ben 400 fő bevonásával készült.

A felelős forrásból beszerzett élelmiszerek mellett a vendéglátást kiegészítő szolgáltatások és a felhasznált eszközök minősége is befolyásolják az étteremről kialakított benyomást. Akár az olyan apró, ám fontos részletekkel is megmutathatja vendégeinek elkötelezettségét, mint a teríték.

Egészítse ki fogásait natúr szalvétákkal, mutatjuk miért érdemes. Gondolta volna? Éttermi környezetben, tömeges felhasználás esetén a textilszalvéták előállítása és folyamatos tisztítása nagyobb terhet jelent a környezet számára, mint a papírszalvéták használata. A Tork natúr szalvétákkal garantáltan környezettudatossá teheti éttermét. Hogyan csökkenti ökológiai lábnyomát?

- Fehérítő, festékanyag hozzáadása nélkül, természetes szín

- Biológiai úton lebomló, komposztálható (EN 13432)

- 100%-ban visszaforgatott, felelős erdőgazdálkodásból származó alapanyagból készül

- FSC és EU ökocímkével rendelkezik

- Visszaforgatott kartonban, 85%-ban cukornádból készült csomagolóanyagban kapható

„Megfigyelhető, hogy amennyiben a fogyasztóknak hasonló árszinten a környezetbarát és nem környezetbarát termékek és szolgáltatások közt kell választaniuk, döntően a zöld gondolkodás nyer. A fiatalabb generáció még tudatosabb e tekintetben, mely a fogyasztási szokásaikat is befolyásolja” – mondta Sárközi Erika a Tork termékmenedzsere.

A környezettudatos vendéglátóhelyek számára lehetőséget kínál egyediségük kiemelésére a szalvéták emblémázási lehetősége is. A vendégek 75%-a elolvassa a szalvétán lévő üzenetet, és 70%-uk emlékszik is rá - derült ki az Intermetra Business & Market Research által 2012-ben végzett piackutatásból. Így a szalvétákon elhelyezett logó, vagy egyedi üzenet hatékony reklám eszköz lehet.

Ismerje meg a Tork natúr szalvétákat, tekintse meg a termékeket!

(x)

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit szól ahhoz, hogy kötelező a védettségi igazolvány az éttermek, szállodák belső tereinek használata esetén?

Kiadónk társoldalai