hirdetés

Egri borászok fognak össze az egészségügyi dolgozók étkeztetéséért

Egri borászok elindították 1552 elnevezésű programjukat a helyi egészségügyben dolgozók étkezésének finanszírozására.

hirdetés

Az erejükön felül teljesítő egri egészségügyi dolgozókért fogott össze az Egri Borműhely és az Eger Lions Club. Az egyesület borászai összesen 1552 palack bort ajánlottak fel, aminek az árából finanszírozzák az 1552 elnevezésű programot. Ennek segítségével támogatják a kórházakban és a mentőállomáson dolgozók étkezését, hogy ők a betegekre tudjanak koncentrálni.

Az Egri Borműhely azt szeretné, ha az egri kórház és az egri mentőállomás, a Nemzeti Népegészségügyi Központ helyi szervezetének, a háziorvosi rendelők dolgozóinak, valamint a nővérszállók lakóinak egri vagy Eger környéki vendéglátó-egységek vállalják önköltségi áron az ételek elkészítését és a szükséges mennyiség egyszerre történő kiszállítását. Magyarán: adományokat várnak magánszemélyektől, cégektől, civil szervezetektől, bárkitől, aki vásárol az 1552 felajánlott borból, egységesen 2000 Ft/palack áron.

Az Egri Borműhely tagjai
Az Egri Borműhely tagjai

Az Egri Borműhely tagjai (Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok, Eszterházy Károly Egyetem, Gál Tibor Pincészet, Juhász Testvérek Pincészete, Ostoros Családi Pincészet, Petrény Winery, St. Andrea Szőlőbirtok, Thummerer Pincészet és Szőlőbirtok, Tóth Ferenc Pincészet) arra kérnek mindenkit, hogy aki tudja, az álljon az 1552 elnevezésű kezdeményezés mellé, és támogassa az egri egészségügyi dolgozókat!

További info:  https://1552segitseg.hu

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk