hirdetés

Ételrendelő cég felajánlása a vendéglátós szakmának

Ingyenes házhoz szállítással segíti az éttermeket a NetPincér GO.

hirdetés

A cég íly módon támogatja a bajba jutott éttermeket áprilisban: országszerte 27 településen több száz étterem kínálatából díjmentes a házhoz szállítás a hónap végéig, ezzel is segítve a hazai kávézók és éttermek életben maradását.

A NetPincérnél az elmúlt három hét során összesen már több mint 900 étterem jelezte csatlakozási szándékát, a legújabb partner a Burger King, 41 hazai éttermével. Az ételrendelő portál folytatja alapítványokat támogató tevékenységét is: az oldalon keresztül a Magyar Vöröskereszt és a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet közös járványügyi kezdeményezésére is lehet adakozni.

A hazánkban életbe lépett kijárási korlátozás következtében a kávézóknak és éttermeknek új működési modellre kell átállni ahhoz, hogy pótolni tudják a vendégforgalom kiesését: a járvány időszakában csak elvitellel és kiszállítással tudják biztosítani működésüket. Az eddig is több, mint 2 ezer éttermi partnerrel működő NetPincérnek az elmúlt három hét során már csaknem 900 étterem jelezte csatlakozási szándékát. A vállalat megnövelt kapacitásokkal, valamint szakmai támogatással biztosítja továbbra is az éttermeknek, hogy a lehető leggördülékenyebben folytathassák ételkiszállításukat a legbiztonságosabb körülmények között.

A cég futárszámbővítéssel is reagál a szélesedő éttermi palettára: márciusban több, mint 200 új futárpartnert szerződtettek le.  

„Fontosnak tartjuk, hogy a rendelkezésünkre álló eszközökkel támogassuk éttermi partnereink működését. Segítve azokat, akik likviditási gondokkal küzdenek, már március elején elérhetővé tettük azt a lehetőséget, hogy ideiglenesen átálljanak a heti elszámolásra. Most pedig arra biztatjuk több mint egymilliós megrendelői bázisunkat, hogy ételrendeléssel segítsék a bajba jutott vendéglátóhelyeket. Megkönnyítve a kisebb éttermek helyzetét, most mi álljuk a szállítási költségüket, illetve 1-1 nagyobb partner is beszállt, hogy több alkalmazottjának biztosíthasson így munkát” – mondta el Blaumann Debóra marketingigazgató, aki azt is hozzátette, hogy ezzel 27 városban több száz étterem lesz elérhető díjmentes szállítással április 30-ig.

A héten különben a kínálatukhoz egy újabb nagyágyú csatlakozott: mostantól 16 magyar településen lesz rendelhető a Burger King 41 éttermének jól ismert menüje, ráadásul a hónap végéig tőlük is ingyenes szállítással lehet rendelni az ételszállító portálnak köszönhetően.

(forrás: NetPincér)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye és hogyan fogja betartani a július 1-én hatályba lépő kormányrendeletet, miszerint attól kezdve tilos forgalomba hozni egyszer használatos műanyagokat valamint műanyagcsomagolást használni a vendéglátás teljes területén?

Kiadónk társoldalai