hirdetés

Grillszezonban is ott van a piacon a Kifli.hu

Nemzetközi steak választékkal készül az online élelmiszerkereskedő a grillszezonra.

hirdetés

Termékválasztéka nemzetközi: a hús Argentínából, Ausztráliából, Brazíliából, Kanadából és az USA-ból származik. A beszerzésre kerülő fajták közé tartozik az Angus, a Hereford és a Wagyu, amelyek fűvel vagy gabonával tápláltak, és korszerű vákuumcsomagolásban kerülnek kiszállításra. 

Milyen a jó grillhús? 

Saját márkás steakjeik között olyan darabok is megtalálhatók, amelyekkel általában nem találkozhatunk a kiskereskedelmi piacon, mint a flat iron, chuck tender és az eye of round. A marhahús steak változatos vágási móddal, zsengeséggel, ízekkel, szükséges főzési módszerekkel és árfekvéssel kapható. Nagyon fontos, hogy a megfelelő húsdarabot válasszuk ki a megfelelő célra. Ökölszabályként elmondható, hogy minél több a márványosság (vagy zsír), annál jobban alkalmas grillezésre vagy serpenyőben sütésre. A nagyon sovány húsdarabok általában lassabb főzési módot igényelnek - a szaftos húsdarabok legjobb módja a sütőben, füstölőben vagy fazékban történő lassú sütés, például zöldségekkel, amelyek hozzáadják a szükséges extra nedvességet.

 

Nedves érlelésű választék

A marhahús érlelése részben tudomány, részben művészet, de a lényege nagyon egyszerű - a prémium steak élményének fokozása! Az érlelésnek két típusa van: a nedves és a száraz eljárás. Bár nagyon különböző módokról van szó, mindkettő hatékony és egyformán pozitív eredményt hoz. A Kifli.hu saját steakjei nedves érlelésűek, amelynek hatására idővel a hús jelentősen megpuhul és összetettebb ízt kap. Az eljárás nagyszerű ízt eredményez egy sovány marhahús darabnál, mint milyen például a flat iron, ahol a hús kevésbé márványozott a zsírtól. A száraz érlelésre vágott marhahús sokkal vastagabbnak indul, mint a nedves érlelésű, de az érlelési folyamat során jelentősen veszít a tömegéből. Végül mindkettőből kiválóan zsenge és szaftos steak készül.

Nyomon követhető eredet és minőség 

Ezek a steakek saját, közvetlen beszerzéssel, elsődlegesen uniós importőröktől érkeznek, életútjuk nyomon követhető a gazdaságig vagy akár egészen a konkrét állatig. A nyomon követhetőség a marhahús történetét meséli el a vásárlónak: feltérképezi a marhahús útját a bolttól a feldolgozáson keresztül egészen a gazdaságban lévő eredeti példányokig. A vásárlók így biztosak lehetnek abban, hogy a kifli.hu pontos információkkal rendelkezik arról, hogy a marhahús honnan származik.

 

 

(forrás: Kifli.hu / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk