hirdetés

Ha elég étel is lett volna - fergeteges buli lett volna

A jól beharangozott szilveszteri előbuliról van szó - a Hold utcai Belvárosi Piacon.

hirdetés

Valahol egy belső hang azt súgta: érdemes a délelőtt 10 órai kezdéssel induló, este 18 óráig meghirdetett, december 31-i szilveszteri Belvárosi Piacon tartott bulira minél korábban odaérni. Na nem, mintha azzal számoltunk volna, hogy étel-ital nem lesz elegendő, csupán azt sejtettük előre - igazunk is lett -, akkora lesz a tömeg, nemhogy ülőhelyet nem kapni déltől, hanem állóhelynek is szűkében lesznek, akkora volt az érdeklődés, a sok-sok kedvező visszajelzést követően. De hogy a helyek üzemeltetői mindennek nem voltak tudatában, vagy nem néztek rá a közösségi oldalakon jóelőre és profin behirdetett eseményre - az valószínű. Egy tény: délre szinte mindenütt elfogytak az ételek, csupán pezsgőt, bort és más italokat lehetett kapni, és még valami volt szembetűnő: a Belvárosi Piac híres etetőhelyei közül legalább a fele zárva tartott, jobban mondva nem nyitott ki erre a napra, hanem cetli hirdette a legtöbbjüknél: nyitás 2019. január 2-án. 

Pedig mindenki csupán egy jót enni-inni szeretett volna az év utolsó napján, de sajnos sokan éhkoppon maradtak. Valahogy nem kalkulálták be a nyitva tartó helyek tulajdonosai: aki szilveszter napján kilátogat a Piacra, enne egy jót, inna hozzá pezsgőt, és biztos nem egymaga érkezik, hanem családdal, barátokkal, ismerősökkel, akikkel szeretne eltölteni szeretett helyén pár kellemes órát.

Igaz, minden adott volt a jóhangulathoz: a Pezsgő(s) Nappali Szilveszternek meghirdetett programon először DJ szolgáltatta a zenét, majd élőzene is szólt - csak éppen az ételekkel számolták alul magukat alaposan a szervezők. Déltől már gyakorlatilag csak italt kínáltak a legtöbb helyen. Nem baj, jövőre majd biztos pótolják. Addig is köszöntsük minél egészségesebben, mindenféle laktató nehéz fogás nélkül az új évet.

(forrás: Vendég, Fotók: Élelmiszer / Belvárosipiac)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk