Ha elég étel is lett volna - fergeteges buli lett volna

A jól beharangozott szilveszteri előbuliról van szó - a Hold utcai Belvárosi Piacon.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Valahol egy belső hang azt súgta: érdemes a délelőtt 10 órai kezdéssel induló, este 18 óráig meghirdetett, december 31-i szilveszteri Belvárosi Piacon tartott bulira minél korábban odaérni. Na nem, mintha azzal számoltunk volna, hogy étel-ital nem lesz elegendő, csupán azt sejtettük előre - igazunk is lett -, akkora lesz a tömeg, nemhogy ülőhelyet nem kapni déltől, hanem állóhelynek is szűkében lesznek, akkora volt az érdeklődés, a sok-sok kedvező visszajelzést követően. De hogy a helyek üzemeltetői mindennek nem voltak tudatában, vagy nem néztek rá a közösségi oldalakon jóelőre és profin behirdetett eseményre - az valószínű. Egy tény: délre szinte mindenütt elfogytak az ételek, csupán pezsgőt, bort és más italokat lehetett kapni, és még valami volt szembetűnő: a Belvárosi Piac híres etetőhelyei közül legalább a fele zárva tartott, jobban mondva nem nyitott ki erre a napra, hanem cetli hirdette a legtöbbjüknél: nyitás 2019. január 2-án. 

Pedig mindenki csupán egy jót enni-inni szeretett volna az év utolsó napján, de sajnos sokan éhkoppon maradtak. Valahogy nem kalkulálták be a nyitva tartó helyek tulajdonosai: aki szilveszter napján kilátogat a Piacra, enne egy jót, inna hozzá pezsgőt, és biztos nem egymaga érkezik, hanem családdal, barátokkal, ismerősökkel, akikkel szeretne eltölteni szeretett helyén pár kellemes órát.

Igaz, minden adott volt a jóhangulathoz: a Pezsgő(s) Nappali Szilveszternek meghirdetett programon először DJ szolgáltatta a zenét, majd élőzene is szólt - csak éppen az ételekkel számolták alul magukat alaposan a szervezők. Déltől már gyakorlatilag csak italt kínáltak a legtöbb helyen. Nem baj, jövőre majd biztos pótolják. Addig is köszöntsük minél egészségesebben, mindenféle laktató nehéz fogás nélkül az új évet.

Forrás: Vendég

Forrás: Fotók: Élelmiszer / Belvárosipiac


Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.
Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!

Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben! 

Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok - üzeni a VakVarjú éttermek stábja a Mobil Off Élmény On hét alkalmával.
Jöhet három izgalmas mocktail recept?

Jöhet három izgalmas mocktail recept? 

Hol vannak már azok az idők, amikor, ha nem akartunk alkoholt inni, akkor csak a víz vagy az üdítő marad?
Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában?

Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában? 

Van tippje? Most egy friss felmérés adatai alapján eláruljuk a helyes megfejtést. És annyit segítünk, hogy közreadunk egy fotót az első helyen végzett ország fővárosáról.
A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását

A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását 

A vállalat bejelentette hogy elindítja a Wolt Ads-et annak érdekében, hogy partnerei növekedését és láthatóságát felgyorsítsa.
Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen

Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen 

Érkezett párlat Romániából, Szlovákiából, Szerbiából és Horvátországból is.
Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég

Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég 

A két hónapja feladott hirdetésben a Mere beszerzési menedzser pozícióra keres munkatársakat.
Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön

Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön 

Április 11-én nyitotta meg kávépörkölő üzemét és oktatóstúdióját Budaörsön a teljes egészében hazai tulajdonú Roastar Zrt.
A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának

A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának 

A limitált kiadású dobozok Nagy-Britanniában már megvásárolhatók.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.