hirdetés

Helyi vezető került a magyarországi METRO igazgatóságába

Tóth-Korom Péter váltja június 1-től a METRO magyarországi áruházláncának vezérkarában francia kollégáját, Philippe Ernault az értékesítési igazgatói poszton; így helyi vezető kerül a vállalt igazgatóságába.  A korábbi igazgató a METRO AG Store Fulfilment Operations alelnöki pozícióját veszi át - tájékoztatta lapunkat a vállalat.

hirdetés

Tóth-Korom Péter kinevezését megelőzően a METRO Magyarország áruházi operáció osztályvezetőjeként bizonyította rátermettségét, azt megelőzően 2010 óta több magyar METRO áruház igazgatója volt, s mindegyik áruház élén az értékesítést támogató fejlesztések bevezetése fűződött a nevéhez.

Tóth-Korom Péter új posztján a METRO folyamatban lévő többcsatornás nagykereskedelmi stratégiai átalakulásának segítését tartja a fő céljának, és ennek érdekében komoly hangsúlyt kíván fektetni a nagykereskedelmi tevékenységből származó eladások növelésére.

Thierry Guillon-Verne vezérigazgató örömmel és várakozással tekint a közös munka elé, mint   fogalmazott: biztos benne, hogy a magyar szakemberrel friss ötletek és új lendület érkezik a menedzsmentbe. A nemzetközi áruházlánc négytagú vezetésében a kínálati igazgatóságot Maudelonde Alexis Jean Pierre vezeti, míg a gazdasági igazgató Fabian Böhne.


hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk