hirdetés

Hétvégén SVÉT!

A házigazdaként résztvevő, hazai első vidéki, két Michelin csillagos étterem a tatai Platán Gourmet Étterem mellett, az ország minden tájáról érkeznek a SVÉT tagéttermei, melyek közül szintén többen kaptak elismerést, díjazást.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Az éttermek mellett természetesen a SVÉT kötelékébe tartozó cukrászda, pékség és kávéház, illetve meghívott aspiráns éttermek, a 13 Séf Egyesület tagjai is részt vesznek, bemutatkoznak a nagyközönség előtt.

Platán étterem, Tata
Platán étterem, Tata

Az idei témánkkal, környezetünk értékeire szeretnénk rá irányítani a kedves vendégeink figyelmét. Ezért a résztvevő éttermek az ételek elkészítésekor desztinációkban található nyersanyagokat vették alapul.

Nagy örömünkre szolgál, hogy az idei eseményre, Erdélyből, Felvidékről és a Vajdaságból is érkeznek tagjaink közül, illetve határon túli vendég borászatok, termelők is bemutatkoznak.

Egy mini „Mangalica fesztivál” is helyet kapott, ahol nem csak kóstolni, de vásárolni is lehet az ország meghatározó mangalica tenyésztőitől. Vasárnap reggel 9 - 11 óráig pedig pezsgős reggelire invitálunk mindenkit, ahol mangalica termékek, kézműves sajtok, minőségi kovászos péktermékek és egyéb, termelői különlegességek mellett, a One Eleven Roastery fenséges kávéival, és a helyi kiállító borászatok pezsgőivel lehet indítani a vásárnapot.

Az elmúlt rendezvényeink tapasztalatait és a vendégkéréseket figyelembe véve, színesítettük az idei találkozónk programjait, hogy minden korosztály számára érdekes, minőségi időtöltést tudjunk biztosítani.

Részletek, regisztráció >>

(forrás: SVÉT)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk