hirdetés

Ingyenes cukrászképzés indul

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) megbízásából a Magyar Konyha Magazin Kiadó kétnapos cukrásztréninget szervez éttermi séfek és cukrászok szakmai továbbképzésére, amelyre még vannak szabad helyek.

hirdetés

Mint a Magyar Konyhahozzánk eljuttatott  közleményéből kiderül, a résztvevők számára térítésmentes tréning helyszíne a Metro Gasztroakadémia (2041 Budaörs, Keleti utca 3.). A képzés résztvevőinek névsorát a jelentkezések sorrendjében töltik fel.

Adobe Stock
Adobe Stock

A képzés időpontja:

2021. szeptember 15.-16.

2021. október 21.-22.

A képzés kerete:

A képzés kétnapos, 15 fős csoportban zajlik, 8:00 és 17 óra között. A résztvevők számára igény esetén térítésmentesen biztosítanak szállást és transzfert is a szállás és a képzés helyszíne között.

A képzés során bemutatásra kerülnek az alaptechnikák, a klasszikus magyar desszertek, a francia cukrászművészet legismertebb desszertjei, pohárdesszertek és tányérdesszertek. Az első napon Korponai Péter az alaptechnikákat ismerteti meg, a második napon Menyhárt Attila a tányérdesszertek és a tálalás, díszítés világába kalauzolja el a résztvevőket.

Minden további információ, illetve jelentkezési lehetőség: ITT

(forrás: Magyar Konyha)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk