hirdetés

Ínyenc levesbár nyílt Szentendrén

Máhr Attila Jr., a hosszú múltra visszatekintő Aranysárkány Vendéglő séfje és tulajdonosa újabb gasztronómiai vállalkozásba vágott. Ezúttal a "gyorsan finomat" elv alapján megálmodott My Soup levesbár megnyitójára került sor november 16-án.

hirdetés

Az új Ferenczy Múzeummal szemben található levesbár négy meleg és egy hideg levessel várja a betérő vendégeket. A változatos levesek a közelben található Aranysárkány Vendéglő konyháján készülnek, Máhr. Attila Jr. felügyelete mellett. A levesek egyedi ízvilága és minősége tehát garantált. Látogatásunkor thai-libahúsos rizslevest és villányi málnalevest kóstoltunk. Feltétekből kedvünkre válogathatunk, melyek között megtalálható a szotyi, tökmag, nachos vegy éppen az árpagyöngy. Házi készítésű szörp vagy minőségi kávé is a vendégek rendelkezésére áll.  

Külön figyelmet érdemel a bár stílusos berendezése Gimesi Juditnak köszönhetően. A hatalmas fali körkép sokat sejtető. A világ metropolisziainak mozgalmas hétköznapjai tárulnak elénk. A koncepció szerint rohanó világunkban idő hiányában pont egy olyan helyre vágyunk, ahol gyorsan ehetünk finomat. 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit szól ahhoz, hogy kötelező a védettségi igazolvány az éttermek, szállodák belső tereinek használata esetén?

Kiadónk társoldalai