hirdetés

Kampány indult a bécsi kávéházak megmentéséért

A bécsi gazdasági kamara (WKÖ) kampányt indít az alacsony forgalmú és veszteségesen működő kávéházak megmentése érdekében.

hirdetés

A kezdeményezés mellé neves közéleti személyiségek is odaálltak, hogy felhívják a figyelmet a nehéz helyzetbe került turisztikai ágazat e szegmensére is. Bécsben mintegy 2200 kávéház működik, amelyből mintegy 130 tradicionálisnak mondott és a bécsi gasztro-kultúra integráns része. Gyökereik egészen 1683-ig az első kávéház megnyitásáig nyúlnak vissza. A kampány kitalálói a kávéházak közönségétől, a bécsi lakosságtól és a bel- és külföldi turistáktól reméli, hogy fogyasztásukkal újra felpörgetik a kávéházak drasztikusan visszaesett forgalmát. „Egy kávéval megmented a napod, kettővel talán a kávéházat…” - hangzik a kezdeményes üzenet és a reklámszpot szlogene. Bécsben több mint 51 ezer munkahely kötődik a turizmushoz - írja a GD Consulting.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk