hirdetés

Kik kapják idén a Gundel-díjat?

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró munkásságának emlékére, 2023-ban is felhívást hirdet a Gundel Károly – díj elnyerésére.

 

hirdetés

A díjra az jelölhető, aki a magyar vendéglátás területén kiemelkedően sikeres tevékenységével minimum 25 éve van jelen, feddhetetlen szakmai múlttal és példamutató életúttal rendelkezik, a magyar vendéglátás történelmi hagyományait ápolja és annak megújulása iránt elkötelezettséget érez, a fiatal generáció szakmai fejlődését támogatja, valamint közreműködik a magyar vendéglátás népszerűsítésében.

Az elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.

 

A Gundel Károly-díj odaítélésére bárki javaslatot tehet. Ennek feltétele az MVI honlapjáról letölthető adatlap kitöltése és visszajuttatása a szervezet címére 2023. szeptember 8. éjfélig.

Az Ipartestület a díjazottak nevét Gundel Károly születésnapja (szept. 23.) előtt 1 nappal,azaz 2023. szeptember 22-én pénteken 11 órakor, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumbantartott sajtótájékoztatón hozza nyilvánosságra.

A kitüntetés átadása ünnepélyes keretek között, 2023. októberében az MVI Gálaebédjén kerül sor, a részletekről később ad az Ipartestület tájékoztatást.

Minden további információ az MVI honlapján, a www.mvi.hu oldalon érhető el.

 

(forrás: MVI / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk