hirdetés

Megnyílt az ország első lábfürdős bisztrója

Helyben fogyasztás közben bárki lábfürdőzhet bádoglavórban, dézsában vagy plasztiktálban, lábsóval vagy anélkül, írja a Sokszínű Vidék.

hirdetés

Különleges vendéglátóhely nyílt néhány hónapja a Balaton-felvidéken, Vöröstón, egy alig 100 fős településen a Balaton partjától jó 20 percnyi autóútra.

A welovebalaton.hu terjedelmes riportjában azt írta, hogy kávézni, cseh sört és hozzá cseh sörkorcsolyát fogyasztani vagy közösségi életet élni egyaránt érdemes betérni a Szeszélyes Nyár Bisztróba, amely, ahogy a falat díszítő fotók alapján is látszik, Jiri Menzel azonos című filmje előtti tisztelgésképpen kapta a nevét.

A kirándulóknak nem nehéz észrevenni a főutcán szépen felújított kőházat, amelynek kőkerítésén kék tábla hirdeti, hogy egy „fogadó és fürdőpajta” várja a megfáradt vándort. Utóbbiban kap majd helyet a fürdőház, lesz benne gőzkabin és szauna, a telken található épületekből pedig hat apartmant alakítanak ki a jövőben.

facebook/Szeszélyes Nyár Bisztró

Bár a fürdőpajta még nem készült el, a kocsmaépület hátsó részében található zuhanyzót már most használhatják az erre tekerő bringások. Sőt, japán hagyományokat követve – ahol kávézókban, utazás közben és számos nyilvános helyen áztathatja a lábát az ember a teljes felfrissülés céljából – itt is bárki lábfürdőzhet bádoglavórban, dézsában vagy plasztiktálban, lábsóval vagy anélkül.

(forrás: sokszinuvidek.24.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk