hirdetés

Megújult a Homola Borterasz

Amely gasztrokulturális programjaival várja az érdeklődőket az őszi és téli szezonban is.

hirdetés

Hamarosan elkészülő borászati épület új, többfunkciós tereivel bővül a Homola pincészet és a Balaton északi partjának kulturális palettája. Az új borászati épület átadása előtt a megújult terasz várja gasztrokulturális programjaival az érdeklődőket az őszi és téli szezonban.

Fotó: Gellér Anna
Fotó: Gellér Anna
 

Az épülő élményközpont 4 évszakon keresztül fog kulturális programokat kínálni látogatóinak. Céljuk, hogy nemzetközi szintű rendezvényeken minőségi szórakozást és a kulturált borfogyasztás élményét kínálják. A paloznaki "Kultfröccs" irodalmi estektől zenei rendezvényeken át a divatbemutatókig számos izgalmas eseményt kínál. Az új borászati épület átadása előtt a megújult Homola Borterasz várja programjaival az érdeklődőket az őszi és téli szezonban, mintegy bevezetőjeként az új gasztrokulturális koncepciónak.

A pincészet új épülete egy a legmodernebb borászati technológiákat magában foglaló, többfunkciós rendezvénytereknek helyet adó épületegyüttes. A szőlészeti épület a szőlőtőkék között simul a tájba, láttatni engedi a környék természeti adottságait, valamint az egyedi panorámát – a Balaton szinte a kert végét éri. A palatetős, természetes anyagokból épült borászatban a rozsdamentes acél, a látszóbeton és az üvegfelületek dominálnak. A funkcionális terek láttatni engedik a technológiai folyamatokat – a jövőbeni rendezvények a valós, borászati környezetben válnak majd autentikussá.  

Homola-rogramok: ITT

(forrás: Homola Pincészet / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk