hirdetés

Messiék semmit nem bíznak a véletlenre a VB-győzelem érdekében

Az argentin labdarúgó-válogatott különleges poggyásszal érkezett csaknem egy hónapja a katari világbajnokságra: négy, egyenként 2,5 méteres grillsütővel (parrilla) és a rácsokra való mintegy két és fél tonna marhahússal. Az argentín vezetőség semmit sem bíz a véletlenre, minden feltételt biztosít a világbajnoki serleg megszerzése érdekében.

hirdetés

Egy igazi argentin, egy gaucho számára a grillsütőn, a parrillán elkészített marhasült, az asado olyannyira létszükséglet, mint egy alföldi pásztorembernek a gulyás, a slambuc, vagy a lebbencsleves. Természetesen Lionel Messi és társai annyira argentinok, hogy annál már nem is lehet argentinabb valaki, ha tehetnék, éjjel-nappal falnák a marhasültet, csak hát Katarban, ebben az arab országban a birka a nemzeti eledel, olvasható az index.hu portálon.

Depositphotos
Depositphotos
 

Azonban az Argentín Labdarúgószövetség (AFA) gondoskodott arról, emiatt nehogy vesszen a világbajnoki trófea: 2630 kg marhahúst - ezen belül 485 kiló marhanyakat, 376,7 kg lapockát, 119,8 kg bélszínt, 67,9 kg osso buccót és 233 kg hátszínt pakoltak fel a csapattal együtt a repülőre - Katar felé. Ezenkívül négy hatalmas méretű. egyenként 2,5 méteres grillsütőt, azaz parrillát is mellé csomagoltak.

A teljes cikk ITT olvasható.

 

 

 

(forrás: index.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk