hirdetés

Minden díjat besöpört ez a szörpcsalád

Magyarország legjobb szörpjének és Magyarország legjobb lekvárjának választották a Mayer Szörp manufaktúra termékeit.

hirdetés

A 2022-es Kézműves Kiválóságok díjat szörp és lekvár kategóriában a hazai manufaktúra málnás termékei nyerték: Magyarország Szörpje címet kapta a Mayer Málnaszörp és Magyarország Lekvárja lett a Mayer Málnalekvár.

 

A magas minőségű alapanyagokból készített, prémium szörpjeiről és lekvárjairól ismert manufaktúra számára fontos visszajelzés, elismerés a szakma részéről a versenyen megszerzett díj, amelyen számos manufaktúra, kistermelő jelent meg, és a különféle kategóriákban számos termék került a zsűritagok elé.

Hadd főzzek ma magamnak...

A manufaktúra 2015-ben alakult. A szörpfőzés gondolata akkor fogalmazódott meg a tulajdonosokban, amikor saját éttermükbe kerestek természetes alapanyagokból készült, tartósítószertől mentes szörpöket. Mivel hosszas keresgélés után sem találták meg az igazit, inkább megfőzték maguknak.

A családi vállalkozásként működő szörp üzemükben - saját receptek alapján - csak természetes alapanyagok felhasználásával készítik a prémium szörpöket és szirupokat, kizárva a mesterséges aromákat és színezékeket. Céljuk, a lehető legjobb minőséget kínálni a fogyasztók számára, megőrizve a gyümölcsök és a fűszerek eredeti ízét. 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk