hirdetés

Rendszerhasználati díjat vezet be a foodpanda

A megváltozott gazdasági környezet miatt versenytársaihoz hasonlóan a foodpanda is rendelésenkénti extra díjat számol fel novembertől.

hirdetés

A foodpanda partnerei és felhasználói az elmúlt években megszokhatták, hogy a cég folyamatosan fejleszti szolgáltatásait és minél jobb rendelési élményben szeretné részesíteni a felhasználóit. A cég a megváltozott gazdasági környezetben sem szeretné feladni azt a törekvését, hogy folyamatos innovációval egyre kényelmesebbé, széleskörűbbé és gyorsabbá tegye a házhozszállítást, legyen szó melegételről vagy nagybevásárlásról.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos

Mindezek érdekében november 14. után rendelésenként egységesen bruttó 110 forint rendszerhasználati díjat számol fel. Az extra díj már elnevezésében is utal arra, hogy a plusz tétel a szolgáltatások színvonalának megőrzését és a további fejlesztéseket hivatott biztosítani.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk