hirdetés

Sztorik habbal: múzeum-téma a Drehernél

A múzeumok kihívásaira fókuszál a Dreher Söripari Emléktár beszélgetéssorozatának harmadik epizódja.

hirdetés

A koronavírus-járvány a múzeumok életében is nagy változást hozott: a közösségi kulturális kikapcsolódás felemelő élményéről, így a múzeumi tárlatok fizikai közelségéről, különleges légköréről le kellett ugyan mondanunk, de közben megismerkedhettünk a falak közül a digitális térbe átköltöző értékmegőrzéssel. Vajon hogyan hat ez a múzeumokra, és hogyan hat a múzeumlátogató közösségre? És hogyan kerül képbe a Zeppelin?

 

A múzeumok 21. századi szerepéről, helytörténeti érdekességekről és a jövő kihívásairól Dr. Fabényi Juliát, a Ludwig Múzeum igazgatóját, Dr. Török Róbertet, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum igazgatóját és Verbai Lajost, a Kőbányai Helytörténeti Gyűjtemény vezetőjét kérdezi Nagy Judit műsorvezető a Dreher Söripari Emléktár által indított beszélgetéssorozat, a Sztorik habbal harmadik adásában.

A sorozat a Dreher Sörgyárak YouTube-csatornáján és Facebook-oldalán követhető.

(forrás: Dreher)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk