hirdetés

Új éttermi koncepció az ORLEN kútjainál

A Stop Cafe éttermi koncepcióval bővíti magyarországi  töltőállomásai kínálatát az ORLEN.

hirdetés

Mint ezzel kapcsolatos közleményükben kifejtik, a helyi és a nemzetközi gasztronómiát ötvöző ételeket, valamint minőségi, Fair-Trade® kávékat kínáló Stop Caféval az M3 autópálya gödöllői szakaszának déli oldalán található kútnál találkozhattak itthon elsőként az autósok, de a kínálat már elérhető az M7-es és M1-es autópályák melletti helyszíneken is. Ezzel új szakaszába lépett a cég magyarországi kúthálózatának tavaly decemberben megkezdett fejlesztése.

Forrás: ORLEN
Forrás: ORLEN
 

A töltőállomásokon üzemelő Stop Cafe már jól ismert az autósok körében Lengyelországban, Csehországban, Litvániában és Szlovákiában, most pedig a koncepció a kelet-közép-európai régió legnagyobb energetikai vállalata révén Magyarországra is megérkezett. Kínálatában éppúgy helyet kapnak a népszerű hot-dog variációk, mint a hazai hagyományokat és a nemzetközi gasztronómiai hatásokat ötvöző kreatív, egészséges és megfizethető szendvicsek, amelyeket a szakképzett személyzet mindig friss alapanyagokból, a helyszínen készít el. Ezzel egyidőben a kávézás élménye is új szintre emelkedik, ugyanis a helyi Stop Caféban csak Fair-Trade® tanúsítvánnyal rendelkező kávét szolgálnak fel. A kizárólag a töltőállomásokat üzemeltető cég számára megalkotott keverékek között megtalálható egy kiváló minőségű Arabicából készült bio kávé és egy ízletes Espresso keverék, amelyben Arabica és Robusta is megtalálható. A Közép-Amerikából és Afrikából származó kávékombinációkat egy 200 éves kávékészítési és pörkölési tapasztalattal rendelkező cég szakemberei állították össze. A kínálatot energiaitalok és egészséges frissítők, például smoothie-k és chiaitalok széles választéka egészíti ki.

„Kelet-Közép-Európa legnagyobb multienergetikai vállalatának nemzetközi tapasztalata és háttere komoly előnyt jelent számunkra értéknövelt szolgáltatásaink bővítésében. A sikeres Stop Cafe éttermi koncepciót 5 országban már jól ismerik az autósok, mostantól pedig a magyar piacon is elérhetővé válik", mondta Jaroslaw Szeliga, a cég magyarországi ügyvezető igazgatója.

x x x

Magyarországon az ORLEN-csoport 2022. december 1-jén vette át a tulajdonába került 79 magyarországi töltőállomás üzemeltetését, amelyeket a vállalat azóta jelentősen átalakított. Az akvizíció következő lépéseként 2024-ben további 64 töltőállomás kerül majd tulajdonukba Magyarországon, amelyek üzemeltetését 2024 közepéig fokozatosan veszik át, és ezzel párhuzamosan fog haladni az érintett kutak átépítése is.

(forrás: Flow pr)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk