hirdetés

Új gasztrohelyszín kombó Miskolcon

Megnyitotta kapuit Miskolc új gasztro- és rendezvényhelyszíne, a Creppy Palacsintaház.

hirdetés

A Creppy brand kitalálója, Oszlánczi Réka nemcsak Palacsintaházat nyitott, hanem mellette létrehozta a Creppy Centert is. Nem véletlen a nívós hely elnevezése, hiszen a franchise hálózattal is rendelkező cég olyan multifunkcionális élményközpontot hozott létre Miskolc szívében, ahol akár esküvőket vagy céges rendezvényeket is lehet szervezni. 

Creppy történet

14 éve nyitotta meg kapuit az első ilyen palcsintaház, mára a Creppy sikeres franchise márkává nőtte ki magát. Az innovatív étterem tulajdonosa ugyanis 2018-ban Las Vegasban bekerült a világ 12 legjobb feltörekvő franchise koncepciója közé, 2019-ben pedig megkapta a vendéglátó szakma egyik legnívósabb kitüntetését a Weidlich Pál Kereskedelmi és Vendéglátóipari Nívódíjat. Ugyancsak a tavalyi évben kezdte meg működését a cég első franchise étterme, Debrecenben, valamint hamarosan nyílik legújabb egysége is, ezúttal Gyulán.

Veres Pál, Oszlánczi Réka
Veres Pál, Oszlánczi Réka

Miskolci ünnepélyes megnyitó

A gasztrohely ünnepélyes átadóján, Veres Pál, Miskolc városának polgármestere a következőt mondta:  „Miskolc mindig is büszke volt azokra a vállalkozásokra, akik tevékenységükkel különlegeset és formabontót alkottak, emelve és népszerűsítve városunk sokszínűségét. A Creppy immár 14 éve megkerülhetetlen szereplője a helyi gasztronómiának, tevékenységükkel hozzájárulnak Miskolc elismertségének és vonzerejének növeléséhez. A most átadásra kerülő rendezvényterem nem csupán a palacsinta szerelmeseinek nyújt kulináris élvezeteket, hanem színtere lehet különböző eseményeknek, legyen az családi vagy céges rendezvény."

 A palacsinta élmény fokozódik

A több mint 60 féle minőségi étel között a gluténérzékenyek és a vegetáriánusok is találnak kedvükre való sós vagy édes ízvilágú fogásokat. A cég filozófiája szerint a palacsinta az egyik legjobban variálható köret, melyhez különleges ragukat, feltéteket párosítva szenzációs fogásokat lehet elkészíteni. 

Nyitva már a Creppy Center is

A high-tech berendezéssel felszerelt multifunkcionális komplexum, többek között akár 100 fős, nagyszabású eseményeknek is helyet adó rendezvényteremmel rendelkezik, valamint egyben oktató és üzemeltetési bázisként is működik majd. "A Creppy Center átadásával egy országos szinten is egyedülállónak számító multifunkcionális palacsintázó központ kezdi meg működését a város szívében. A komplexum továbbá cégünk franchise oktató és továbbképzési központjaként, és  főhadiszállásaként is funkcionálni fog. A kivételes hangulatú palacsinta terasz pedig a nyári rendezvényeknek ad majd otthont." – mondta el Oszlánczi Réka.

 

 

 

 

(forrás: PResston PR)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk