hirdetés

Az éttermek versenytársa lehet az új ételfutár cég

A volt Netpincér-vezető nemzetközi karrier után tért haza, hogy versenytárs legyen a budapesti ételkiszállítási piacon - írja a Store Insider.

hirdetés

A nyári pilot üzemmód után egész Budapestet szeretné meghódítani a Tadam, a cég idősávos és ingyenes házhozszállítással „jutalmazza” azokat, akik 22 óráig eldöntik, hogy mit szeretnének enni másnap.  

Szórád Gábor alapító-ügyvezető évi több tízmillió ételrendelést lebonyolító nemzetközi cég vezetése után határozta el, hogy a magyar piacon kamatoztatja tapasztalatát. „Leggyakrabban azt hallottam a barátaimtól, hogy az ételrendelős szolgáltatók esetében kiszámíthatatlan a kiszállítás ideje, nehézkes az online fizetés és sok esetben elérhetetlen az ügyfélszolgálat. Szerettük volna ezeket a problémákat orvosolni és egy megbízható, barátságos ügyfélszolgálattal és futárokkal rendelkező ételkiszállító céget alapítani.” – mondta az ügyvezető.

Fotó: Tadam instagram oldala
Fotó: Tadam instagram oldala


A rezsi- és alapanyagköltségek számos éttermet a végleges bezárásra kényszerítenek. Az emberek pénztárcájában lapuló pénz is egyre kevesebbet ér, éppen ezért sokan keresnek olyan étkezési megoldásokat, amelyek megfizethetők számukra. „Már egy évvel ezelőtt sem volt széles rétegek számára opció az, hogy minden nap 3000 Ft-os főételeket rendeljenek ebédre. Az elmúlt egy évben még nagyobb lett az igény a koncepciónkra, hiszen az éttermi étlapokon Budapesten már 4000 forint alatt nehéz főételeket találni, pláne, ha a kiszállítási és egyéb szervízdíjakat is belevesszük” – fejtette ki Szórád Gábor, utalva arra, hogy a Tadamnál már 1190 forinttól elérhetőek a főételek – ingyenes kiszállítás mellett.

A Tadam mögött álló séfcsapat olyan éttermek ételeit alkotta már meg, mint a Dobrumba, a Felix vagy a Babka. Ők álmodják meg, hogy hogyan lehet a kedvelt ételeket nagy mennyiségben a létező legjobb minőségben előállítani nagyobb, üzemi környezetben, ezáltal garantálva a megfizethető árat. Az állandó étlap fogásait egy reprezentatív kutatás alapján állították össze, hogy mindenki megtalálhassa a kedvencét. Emellett a szakemberek hónapról-hónapra biztosítanak új ízeket, amivel biztosítható a változatos étkezés.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!


Meghosszabított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk