hirdetés

Új szereplő a gasztro ügynökségek piacán

A United Food Concepts privát séfbérbeadáson kívül foodtruck bérlő felületet is üzemeltet, valamint egy új coworking konyha és rendezény helyszínük, a SéfPláza Kitchen is elkészült.

hirdetés

A United Food Concepts 2014-ben alakult Hollandiában, és egyre több országban jelenik meg, mint teljeskörű szolgáltatásokat nyújtó gasztro ügynökség. Magyarországon 2 hónapja kezdték meg aktív működésüket. 

Portfóliójukba tartozik többek között, a SéfPlaza, mely egy olyan online piacfelület, ahol lehetőség van arra, hogy privát szakácsokat vagy egyéb kapcsolódó szolgáltatásokat rendelhessen a vásárló. 

A The Food Convoy egy olyan online piacfelület, ahol lehetőség van arra, hogy food truck-okat, vagy azokhoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásokat rendelhessenek.

Mindezek mellett szeptember végén megnyitott a Klauzál téri Vásárcsarnok első emeletén a Séfpláza Kitchen is. A professzionális konyhatechnológiával felszerelt co-working konyha lehetőséget biztosít új menüsor tesztelésére, továbbképzésekre, gasztro témájú videók felvételéhez.

A SéfPláza Kitchen megnyitó vacsoraestéjén, Santiago Lastra, a mexikói nomád séf (Noma) főzött nagy sikerrel a résztvevőknek. A SéfPláza Kitchen a Coninvest és Beko támogatásával valósult meg.

További információt itt olvashat. 

forrás facebook.com
forrás facebook.com

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk