hirdetés

Vezércsere a Kifli.hu magyarországi képviseleténél

A hazai internetes élelmiszer-webshopok egyik prominens képviselőjének ügyvezetője bejelentette lemondását. Távozik a Kifli.hu éléről Klekner Péter.

hirdetés

A Kifli.hu a koronavírus-járvány idején robbant be igazán a köztudatba, amikor tömegek kerestek online alternatívát a nagy bevásárlásuk intézésére. Már akkoriban is kínált a legtöbb hazai nagyáruház házhozszállítási lehetőséget, de a Kifli.hu forradalmasította az online élelmiszervásárlás fogalmát Magyarországon. Klekner Péter 2021-ben került a cég élére, és munkája által számos reformot vittek sikerre, amely a legnagyobbak közé emelte a webáruházat.

Forrás: kifli.hu
Forrás: kifli.hu
 

Forbes magyarországi kiadásában jelent meg a meglepő hír, miszerint az ügyvezető nemrégiben lemondott, annak ellenére, hogy két évvel ezelőtt hosszú távú együttműködésként vágott bele a feladatba. Kleknert, ha úgy döntene, a visszavárják a Kifli.hu-hoz, de akár a vállalat anyacégéhez is visszatérhet Csehországba.

Sikerült néha megfeledkezni a testi jelenlétemről, vissza akarom nyerni azt az energiaszintet, amivel aztán jobban tudok haladni ,indokolta meg lemondásását.

Gabriel Makki, a Kifli.hu új ügyvezetője
Gabriel Makki, a Kifli.hu új ügyvezetője
 

A Kifli.hu vezetői pozíciót egy csehországi topmenedzser veszi át. Gabriel Makki korábban a Procter & Gamble közép-európai alelnöke, kereskedelmi tisztviselője és igazgatósági tagja volt, és eddig több mint 20 évet töltött el hasonló vállalkozásoknál. Új munkahelyén tett első hivatalos nyilatkozatában elmondta, a cég jelenlegi stratégiai céljain és kommunikációján, valamint az ügyfélmenedzsmentben sem tervez nagyobb változtatásokat.

 

(forrás: forbes.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk