hirdetés

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest bezsebelt egy rangos díjat

Idén a szálloda ismét elnyerte a World Travel Awards „Magyarország vezető luxusszállodája” (Hungary’s Leading Luxury Hotel) díjat.

hirdetés

A mostani elismerés a korábbi rangos World Travel Awards díjak méltó folytatása, hiszen az elmúlt években a szálloda már többször megnyerte a szavazáson a WTA “Magyarország vezető üzleti szállodája” és a “Magyarország vezető szállodája” kategóriát. 

Lobby
Lobby
 

Az 1993-ban alapított World Travel Awards a turisztikai szolgáltatók és a vendéglátásban tevékenykedő cégek közül minden évben a legjobbakat jutalmazza és ünnepli.  Ezt a díjat világszerte az iparág legrangosabb díjaként ismerik el, és sokan a turisztikai ágazat “Oscarjaként” tartják számon.

A szálloda Corvinus Elnöki Lakosztálya kapta továbbá a “Magyarország vezető szállodai lakosztálya 2023” díjat is.

Elnöki Lakosztály
Elnöki Lakosztály
 

„Ismét nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a világ legjobb szállodái között szerepelhetünk, és hogy partnereink és vendégeink elismerik kiemelkedő teljesítményünket. Büszkék vagyunk az eredményre és ez a díj visszaigazolja, hogy munkatársaink kiváló szolgáltatást nyújtanak nap mint nap. Biztosak vagyunk abban, hogy nemrégiben felújított elegáns szobáink és lakosztályaink hozzájárultak a díj elnyeréséhez.  Munkatársaim és jómagam elkötelezetten törekszünk arra, hogy továbbra is a legmagasabb szintű szolgáltatási színvonalat biztosítsuk a világ minden tájáról érkező vendégeink megelégedésére.”, mondta Stephan Interthal, a szálloda igazgatója.

(forrás: Kempinski / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk